Timing i Network Marketing - Jacob Blaesbjerg.

Timing i Network Marketing

Timing er i min optik:

1. En undskyldning eller 2. Et forsøg på at hype
Jeg finder ikke at timing er et begreb eller ord der bør findes i vores branche: Network Marketing. Jeg synes det er direkte til skade for branchen, og det er der flere årsager til.

Hvorfor timing ikke er en gyldig faktor

Timing er ikke en gyldig faktor. Det er ikke noget som jeg ikke kan udtrykke klart nok. Sagen er den at vi med Network Marketing har det mest fantastiske mulighed.

Ja, jeg finder faktisk det er en ordet at bruge. Det er en mulighed for at man sammen med andre er i stand til at skabe en rigtig god forretning ved at dele en gode produkter, og dels skabe en rigtig god forretning sammen med de folk du gerne vil arbejde sammen med.

Timing er hype - eller en undskyldning  
Der er nogle der bruger begrebet timing som en form for presbold, når det kommer til at få en beslutning og skabe en "fear of los" hos dem de taler med omkring deres mulighed. Det er ikke en god skik, og ofte er det sådan at dem der bruger denne type af argumenter ikke er folk der skaber en duplikation.  

Network Marketing er for alle
Network Marketing kræver INGEN særlige egenskaber, uddannelse, eller forudsætninger. Det er en forretning, hvor alle kan være med, og hvor alle starter på samme niveau. 

Det er klart at det alt kræver træning for at få en stor succes. Sådan er det også med Network Markting, men i modsætning til andre brancher er sagen den at man kan tjene penge mens man lære. Så længe man arbejder med forretningen, søger information og hele tiden gør alt for at lære mere og få nye informationer så er man på rette vej. 

 

Comments

comments