Business development, når du har brug for en løsning

Business development

Business development - Når du vil videre med din forretning

"Vi elsker strategi, der kan eksekveres" Jacob Blaesbjerg, partner.

Vil du gerne videre med din virksomhed og har brug for en god sparring, der ikke blot griber bolden, men også spiller den tilbage? Så er Business Development-programmet fra Blaesbjerg.com den ydelse, som du søger.

Bronze
3.000,-
Pr måned
Ét fysik møde om måneden
 
3 timers telefon / online support / Hands on
 
Træftid 0830 - 1630
 
Book online support 48 timers varsel
Sølv
6.000,-
Pr måned
To fysiske møder om måneden
 
6 timers telefon / online support / Hands on
 
Træftid 0830 - 1630
 
Book online support 24 timers varsel
Guld
12.500,-
Pr. måned
To fysiske møder om måneden
 
12 timers telefon / online support / Hands on
 
Udviddet træftid 0830 - 2000
 
Book online support 1 times varsel

Vision og mission

Det er vigtigt at have et udgangspunkt for den retning din virksomhed skal gå. Det vil give dig en sigtelinje og en målsætning at gå efter. Vi ligger meget vægt på, at der er en klar vision og mission, der danner grundlaget for din strategi og retning.


Business development

Business development handler om at udvikle din virksomhed og nå de mål, som vi sammen sætter op for din virksomhed. Vi arbejder mod en bedre bundlinje, med fokus på eksekvering, budget og målsætninger.

Det er ikke noget galt med at give et kald, hvis du har en opgave af teknisk karakter, som du skal have klaret, for det hjælper vi dig også gerne med.

Business development er en sparring med dig, hvor du får en, som du kan spille bold med og forvente at bolden bliver spillet tilbage.

Business Development - Blaesbjerg.com

Budget

Budgettet er dit kort. Du kan sammenlige dit budget med et søkort. Det er her, du hele tiden kan finde vejen gennem rørte vande og styre din virksomhed med sikker hånd. Vi hjælper dig med at få dit budget sat op og giver dig nogle værktøjer, så du let kan lave din opfølgning.

Personale

Skal du have flere ansatte, du skære ned, eller omrokere? Vi hjælper dig med at sætte det rigtige hold til at drive din virksomhed frem. Udviklingen og tilpasninger af personale er vigtige skridt i en virksomheds udvikling.

Opfølging

Vi arbejder med, løbende målsætninger der sikrer, at du kommer længere frem mod målet. Vi laver løbende opfølgninger på vores arbejde og sikrer at vi med denne opfølgning følger udviklingen mod målet.


blaesbjerg.com ideudvikling

Ideudvikling

Ide- og konceptudvikling ligger os meget på sinde, når det kommer til at udvikle din forretning. Innovation er med til at sikre din virksomheds plads på markedet og ikke mindst værdien af din virksomhed.

Roadmap
Vi ligger altid et roadmap for dig, når vi starter en konceptudviklingsproces. Det er afgørende, at vi hele tiden holde øjnene på bolden og sikrer at den bliver spillet i mål.


Kontakt mig gerne - Tlf 42 74 25 85

kontakt blaesbjerg.com
Dit navn (skal udfyldes):
Din e-mail (skal udfyldes):
Telefonnummer:

Betingelser
Alle pakker har en opsigelsesfrist på løbende måned + 30 dage. Der kan frit opgraderes mellem pakkerne, nedgradering kan ske med udgangen til den løbende måned + 30 dage. Alle pakker faktureres månedsvis forud. Prisstigninger sker med frister svarende til opsigelsesfristen.

Alt kørsel over km 100, fra Kolding centrum faktureres med kr. 3,20 pr kørt km. Du er altid velkommen til at besøge os.