Start på forretningsudvikling

Velkommen til den første kursusdag

VELKOMMEN – Det er med stor fornøjelse, at du bydes velkommen til forretningsudviklingskurset første dag. Her vil du få en introduktion og så vil vi straks tage arbejdshandskerne på.


Forretningsudvikling 1 – Blaesbjerg.com

 

Vi skal i luften
Der er intet, der er kommet af sig selv – det er givet. Her fortæller Jacob Blæsbjerg kort om, hvordan det er du kommer i gang med den proces, som det er at forretningsudvikle. Det er AFGØRENDE for succes, at du gør noget selv. Der er ingen forretningsudvikling, der er startet op af sig selv og det er dig, der skal skabe den udvikling, der skal sikre at DIN virksomhed kommer til at udvikle sig positivt i fremtiden.

Du får den første opgave …
Men bare rolig, det er ikke en opgave, som du ikke kan klare på ganske kort tid. Opgaven er, at du skal begynde på at flytte dine tanker. Vi skal have defineret, hvad en succes er for dig – hvor er det, du ser dine mål og hvad er det, du gerne vil opnå med din virksomhed. Det er svært at skulle løbe uden at kende rentingen på, hvor man skal hen. Det samme er gældende med en forretningsstrategi og forretningsplan, uden et kriterie for succes bliver det svært at se, hvor det er, du er på vej hen og endnu sværere for dig at skulle forklare, hvad det er du vil.

Det er vigtig, at du kan formidle dine succeskriterier, derfor skal du skrive dem ned. Det er en god ide at tage en lille “kinabog” i brug, så du har dine tanker samlet ét sted.

Tilmeld dig her

Er du ikke allerede tilmeldt, kan du få hele kurset på mail – Se mere her om det gratis forretningsudviklingskursus

   Starten Lektion 2