Spiller du kort, eller bygger du din Network Marketing business.

Spiller du kort, eller bygger du din Network Marketing business

Arbejd systematisk og du kommer hurtigere og mere sikkert frem til en succes i din Network Marketing forretning
Jacob Blaesbjerg

Alle leder efter et es i Network Marketing
Arbejd systematisk
Der er mange der begynder med de personer der ligger midt på ens liste af folk, som man gerne vil arbejde med. Der kommer til at ske en prioritering af folk, men er eller mindre bevist. Faktum er; nogle kommer til at vælge for dem de har på listen. Man antager noget på forhånd og lader ikke de folk vælge selv.

Det er ikke en god metode til at få det optimale ud af sin list af folk man ønsker at arbejde sammen med. Det kommer til at sætte en stopper for væksten, og nogle gange ender det endda så galt at man ikke tør kontakte folk fordi, man er bange for svaret.
En anden grund kan være, at man ikke vil kontakte folk fordi man på forhånd “ved” at de siger nej.

Det bedste metode er at arbejde sig igennem stille og roligt. Det er ganske som når du sidder med en bunke kort. Du ved ikke om det næste kort er et es, eller om det er en 2’er. Du kan også vælge at gribe mere eller mindre tilfældig rundt i bunden af kort, men det øger ikke din chance for at finde et es.

Det bedste er at kontakte de mennekser der ligger øverst på din liste og dem du tænker først på. Derefter arbejder du dig hele tiden med de mennesker der er omkring dig. Svære er det ikke.

Gør det systematisk og du kommer hurtigere og mere sikkert frem til en succes i din Network Marketing forretning.

Comments

comments