Om Blaesbjerg.com - Blaesbjerg.com

Vision

Blaesbjerg.com skal være den mindre og mellemstore virksomheds foretrukne partner, når det kommer til at udvikle og optimere e-commerce og online tilstedeværelse. Gennem en åben og eksplorativ tilgang til omverden vil medarbejderen hos Blaesbjerg.com til stadighed blive opfordret til et søge nye innovative og praktiske løsninger for vores kunder.

Mission

“Gennem strategisk rådgivning, taktiske og operationelle indsatser vil Blaesbjerg.com sikre succes hos kunderne gennem en stadig fokus på bundlinje og målbare resultater. Medarbejderne vil blive udfordret gennem de daglige opgaver og blive opfordret til indlæring af nye kompetencer både gennem intern som eksterne kurser.”

 

Blaesbjerg.com – din e-commerce og marketingspecialist

blaesbjerg.com - Jacob Blæsbjerg
Jacob Blæsbjerg
Business Developer

Grundlaget for Blaesbjerg.com går tilbage til 2003, hvor jeg sammen med Kenneth Bransholm stiftede Brand2Brand.com der senere blev solgt i 2006. (Se case her).

Siden er det blevet til mange forskellige erfaringer, hvor jeg har arbejdet med online mediet i alle afskygninger; affiliate, social media, google SEO og SEM, Facebook ads, etc, etc. Alt dette er foregået i hele Skandinavien, med enkelte afstikker til det øvrige Europa og USA.

Fra kr. 1.000 til 1.000 kunder
Mit hjerte brænder for e-commerce og marketing, og det er min passion, der har fået mig til at starte den webshop, der skulle blive årsagen til, at jeg har valgt at starte Blaesbjerg.com.

Kimen blive lagt på en cruise i Middelhavet, hvor jeg kom til at drøfte en mulighed for at sælge strømper på nettet med min bror. Det blev til et væddemål, der gik på, at en investering på 1.000,- skulle give 1.000 kunder på 18 måneder. Målet blev nået i februar 2016 og starten på projektet var den 31. juli 2014. Der gik således 19 måneder inden kunde nr. 1.000 kom i kassen.

Vi er på en fælles rejse

Du vil opleve hands on, indeholdende sparring på strategisk og operationelt niveau
Hands on service, hvor du som kunde vil opleve en service, hvor vi sammen bevæger os ud på en rejse med et fælles mål; Mere bundlinje, for mindre indsats – det er nok den bedste måde at forklare den service, du får som kunde hos Blaesbjerg.com.

Det er vigtig for mig, at du hele tiden er med i processen, om det være sig projekter af mindre størrelsen, eller langvarige samarbejder.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.