Ny webshop - Responsiv webshop fra Blaesbjerg.com

Ny webshop

Ny webshop eller website? Så er løsningen her!

Skal du have en ny webshop eller moderniseret den webshop, som du allerede har, så kommer vi med et bud på din løsning.

Herunder finder du udgangspunktet for vores prissætning:

Sådan er processen for din nye webshop eller website

 

Processen opsummeret

- Opstartsmøde
- Udkast
- Godkendelse
- Produkter ligges op
- Resultatet
- Lancering

Webshop, basis
4995,-
Design af shoppen flere at vælge imellem.
Mobilvenlig, responsiv
Betalingsmodul lagt ind
Skabelon for handelsbetingesler
SEO venlig opbygget
Op til 10 produkter lagt ind
Integration til pakkeshop
1 md. support på hverdage 0830 - 1600
Book online support 48 timers varsel
3 timers online support / Hands on
Ingen binding
 
 
 
 
 
Webshop inkl. kursus i SEO
12.995,-
Design af shoppen. Din shop bliver tilpasset til dine behov.
Mobilvenlig, responsiv
Betalingsmodul lagt ind
Ingen binding
Skabelon for handelsbetingesler
SEO optimeret, og vi sikre analytics og Google Search Console
SEO rapport i 2 måneder
Rådgivning omkring markedsføring og sparing omkring markedsføring
Integration til nyhedsbreve
Integration til FaceBook og Twitter
Op til 30 produkter lagt ind
Integration til pakkeshop
2 md. support på hverdage 0830 - 1600
Book online support 48 timers varsel
6 timers online support pr. md. / Hands on
SEO kursus 8 timer (2 x 4 timer)


Hosting af din shop

Det er dig, der som kunde her bestemmer. Vi anbefaler klart, at du vælger at få din nye webshop eller website hostet hos wpengine.com. De er iblandt de største, hvis ikke de største udbydere af hosting til WordPress og dermed også WooCommerce, som vi hos Blaebsjerg.com benytter til vores webshops.

Se mere om WP engine her


Vi benytter WordPress og WooCommerce til din nye webshop

Ny webshopVi er specialister i brugen af WordPress og WooCommerce og derfor vælger vi også at tilbyde vores kunder netop denne kombination, når det kommer til at få en ny hjemmeside. Der er mange fordele ved at benytte denne kombination, men først og fremmest har vi i vores valg lagt vægt på brugervenligheden, der er blandt den bedste på markedet.

Dertil kommer, at WordPress er blandt de mest benyttede content management systemer til websites i verden og at WooCommerce er et meget udbredt shop-plugin, der kan tilpasses efter alle behov; Medlemrabatter, abonnementbetalinger, betaling for virtuelt indhold, mulighed for at lade kunderne designe egne produkter i webshoppen, etc., etc.


Responsivt design

PC, tablet eller mobil - det skal fungere godt på alle enheder, det er klart! Men det er vigtigt at holde en stærkt voksende kanal for øje - smartphonen. Mere end 60% af trafikken kommer fra mobilen og det tal er stigende. Blandt nogle af vores kunder er trafikken tæt på 70% fra smartphones.

SEO venligt design

Uden en placering i den organiske søgning bliver det hurtig dyrt at få trafik til din webshop. Når du får en webshop fra os vil den altid være optimeret til SEO og inden vi starter ud med at bygge din shop, har vi afklaret med dig, hvilke ord og termer, du gerne vil findes på. Vi sikrer altså, at strukturen og teksterne på shoppen er lagt rigtigt, i forhold til din strategi.

Support og oplæring

Du vil altid få en god support, når du køber en webshop fra Blaesbjerg.com. Vi ligger stor vægt på, at du som kunde hurtigt kommer til at kunne klare dig selv. Derfor vil du altid få support i opstarten med din webshop og du er altid velkommen til at ringe til os, hvis du løber ind i opgaver, der driller dig.


Facebook, Linkedin, Google plus, Pinterest, Twitter?

Sociale medier er vigtige! Og derfor er det vigtigt, at du har en god integration på de sociale medier. I særdeleshed på de medier, hvor vi kan forvente at finde dine kunder.


Kontakt os gerne - Tlf 42 74 25 85

kontakt blaesbjerg.com




Dit navn (skal udfyldes):
Din e-mail (skal udfyldes):
Telefonnummer:


sokkeposten

Henriksen-total.dk

Websitet til den lokale tømere og maler. Henriksen-totaldk er et eksempel på et site der målrettet til et lokalområde og til at støtte op om den lokale markedsføring.

SokkePosten.dk

En enkelt webshop med mange varenumre, der er SEO optimeret til at ligge godt på "Strømper" og beslægtede søgetermer. En webshop der er designet til en kort vej til kassen.

Innrider.com

En webshop med internationale ambitioner. Shoppen er bygget op så den kan håndtere flere sprog, og har et en avanceret valg i forbindelse med valget af produkter. Man kan som kunde selv sammen sætte sin ydelse.

Råd og Mal

Opgaven var at give sitet en ansigtsløftning. Det ende med et nyt design og forbedret webshop, hvor produkterne er bedre vist og ikke mindst med et bedre købsflow i shoppe. Der er ligledes blevet etableret nyhedsbrev og en strategi for at sikre at fasthold flere kunder til webshoppen.

Valgfrigaver.dk

Et simple en enkel wesbhop med salg af gavekort til B2B markedet. Der er ligedes i forbindelse med siden lavet en lille instruktionsvideo der let forklare hvor enkelt og let det er at bruge ydelse.