Network Marketing, muligheden og det sikre job … - Jacob Blaesbjerg

Network Marketing, muligheden og det sikre job …

Jeg hører ofte fra folk at de hellere vil have et ”rigtig” job end, hvor der er sikkerhed for deres indtjening. Det har jeg fuld forståelse for.

Personlig har jeg tidligere ”bidt af æblet” og drevet selvstændig virksomhed. Dermed har jeg det måske lidt mere i blodet end en person der har været og måske stadig er lønmodtager.

Det sikre job.

Det sikre jobDet at være lønmodtager er det sikre valg. Det kan man godt argumentere for, i alle tilfælde i en vist udtrækning. Sikkerheden ligger i at der er et givet opsigelsesvarsel, at der er en A-kasse der bakker op hvis det går galt, og måske er man så heldig at der en pensionsordning med i jobbet. Dog skal man huske på at man aldrig er mere sikker end til det man yder. Giver du ikke et overskud for den virksomhed du arbejder for, så vil din tid i det sikre job være talt.

Det at starte egen virksomhed har en stor risiko og ofte investering.
Jeg har selv starte op fra bunden nogle gange og det er gået både rigtig godt og rigtig skidt. Uanset har det være forbundet med en risiko at starte op. Risikoen har ofte været i kapital og det er der skal måles. Dertil kommer det at man skal kunne leve af en opspring eller lave hurtig overskud for at kunne leve af sagen.

Network Marketing lille risiko
Når man vælger at starte op med at arbejde med Network Marketing, kan man meget fin beholde sit sikre job. Der er ingen krav til at man skal bruge mere tid på sin Network Marketing forretning end man selv ønsker det. Det er ganske enkelt op til den enkelte.

Det kræver ikke meget at starter op, ofte findes der muligheder der starter ved tæt på DKK 2.000,- og op. Den risiko man løber ved at træde ind i et Network Marketing selvskab er de vare man køber i opstarten, og den licens der ofte kræves af selskabet. Licensen er ofte mindre end DKK 500,- og de fleste selskaber giver denne licens med i rabat, hvis man vælger at købe flere vare i forbindelse med sin opstart.

Book en samtale med mig - Klik her

 

Ring gerne på 7199 8352 - eller send mig en mail på jacob@blaesbjerg.com

Vil du arbejde mod et mål der kunne være større økonomisk sikkerhed?
Network Marketing der en let måde at starte din egen virksomhed op omkring, og din risiko er den sum du betaler for opstarten. En sum du køber produkter for.

Hvis du vil arbejde 3 til 5 timer om ugen, er det nok til at du kan starte og få en vis succes med Network Marketing. Der vil være en mulighed for at kunne få en lille men relativ solid indtjening ved at arbejde målrettet 3 til 5 timer om ugen med Network Marketing. Det vil være med til at sikre en økonomisk frihed for dig og måske din familie, med råd til lidt mere af det gode her i livet.

Ønsker du en økonomisk sikkerhed der kan måle sig med et job med en løn på mellem 20.000 og 25.000,- om måneden, giver Network Marketing modellen også en mulighed for dette. Men intet kommer af sig selv, og man skal være klar over at der skal arbejdes nå dertil.

Du bestemmer selv tempoet.
Du bestemmer selv tempoet i Network Marketing og hvis du gerne vil se på mulighederne, og evt. ligge en plan for at det økonomiske mål du måttet have, så kontakt mig gerne.

Comments

comments