Network Marketing - Hvordan finder du dine kunder og partnere

Network Marketing – Hvordan finder du dine kunder og partnere

Network Markerting, handler også om at finde sit markede

Det er svært at få gang i en forretning, hvis du ikke kender dit markedet
Jacob Blaesbjerg

Network Marketing handler om at drive en forretning, og det er svært at få gang i en forretning uden at man kender sit markedet for sin ydelse eller produkt. Det er er heldigvis ikke svært at finde sit marked, når det handler om Network Marketing.


Du finder dine kunder i din telefon, på Facebook, instagram eller ....

Network Marketing, navnet kommer netop af hvordan det er man finder sine kunder og sine partnere. Det gør man i sit netværk. Det er med andre ord folk du kender mere eller mindre der udgør dit markedet. Det gør det noget lettere at have med at gøre, frem for traditionel forretning, hvor markedet måske ikke er så åbenlyst tæt på.

Hvor skal du så begynde?
Kinabog - Network MarketingEt godt sted er din telefon / Smartphone, den er typisk fyldt med kontakter som du kan starte ud med. Der er mange kontakter at finde der, der ganske sikkert en del på Facebook du kan tage fat på, Linkedin, Twitter Snapchat etc etc.

Det handler mere mere om at få en ordren på de mange kontakter, og det kan gøres på mange måder. En meget effektiv metode er at købe sig en kinabog.

Skriv navnene ned i din kinabog
Der er mange fine software programmer til at styre kontakter, personligt finder jeg at Podio.com er et rigtig godt bud på et stykke let tilgængeligt software. Men når alt kommer til at alt, er det kinabogen der er den bedste start. En kinabog, er en notesbog med blanke sider.

Du begynder blot at skrive navnene ned et eller et, og inden længe har en lang liste. Du vil opdage når du begynder at skrive dem ned at det bliver lettere og lettere for dig at finde flere du kan taget kontakt til.

Hold din liste aktiv
Et fif, du skal have med på vejen her er at holde din liste aktiv. Det gøres lettes ved at du gør det til en vane at få 2 nye navne på listen hver eneste dag. Det vil give dig en liste af mennesker, der aldrig vil stoppe med at vokse og dermed vil dit markedet ikke kunne stoppes.

Comments

comments