Fra Network Marketing hobby til forretning - Jacob Blaesbjerg

Fra Network Marketing hobby til forretning

Network Marketing er mere end en hobby ...

Network Marketing er for mange en hobby. Eller rettere bliver drevet som en hobby. Forskellen til at drive sin network marketing fra hobby til en virksomhed kan gøres med nogle få håndegreb ... Her er et af de tiltag der kommer til at gøre en forskel ... 

Det er ikke svære end DU gør det til
Det at drive en network marketing forretning er ikke svære end DU gør det til. Det at jeg skriver DU handler om at mange i branchen behandler deres network som en hobby, og dermed vil det kun være en hobby, desværre.

Brug en kalender - er det første skridt mod en forretning
Der er ikke mange der ikke holder styr på det de skal på deres arbejde. Det skal man jo, ellers går de jo galt. Aftaler glemmes, man glemmer at følge op på projekter etc etc.

Du har sikkert allerede gætte hvor jeg vil hen. En forvandling fra en hobby til en virksomhed, eller forretning kan gøres ved at du begynder at bruge en kalender. Det er ikke svære end det. Det som der kommer til at ske når du går fra ikke have en kalender med dine aftaler i, til at have en kalender med dine aftaler er kæmpe stor.

Du vil opleve at der kommer mere fokus på din network marketing aktiviteter. Du vil ganske givet komme til at bruge din tid mere effektivt, og dermed kommer der mere gang i forretningen Network Marketing.

Brug ikke mere tid men brug den rigtig
Når du kommer i gang med få dine aftaler ind i din kalender, så sker der ganske enkelt det at sagerne kommer til at tage form. Du bliver opmærksom på at du på en enkelt og let måde kan blive mere effektiv. Den største gevinst er du ny begynder at følge op på dine aktiviteter og de emner du arbejder med. Det er i opfølgningen af 8 ud af 10 nye kunder eller distributører ligger begravet.

Comments

comments