Network Marketing, en fantastik forretningsmodel - Blaesbjerg.com

Network Marketing, en fantastik forretningsmodel

Ring gerne i dag for mere information på min mobil: 71 99 83 52 eller udfyld herunder så kontakter jeg dig

Dit navn (skal udfyldes):
Din e-mail (skal udfyldes):
Telefonnummer:

Jacob Blaesbjerg - Network Marketing

Dublisering er nøglen

Det er ikke alle der har set det komme, men når først du har indset det enkele og ja, geniale i denne forretningsmodel, så er der næppe noget der kan stoppe dig. Hvad er det for en model jeg taler om? - Det er en model som ALLE der vil være med til at gøre en forskel i den her verden kan bruge.

Modellen er enkelt, det handler grundliggende om at kunne gøre nogle enkele ting gentagende gange og lære andre at gøre det samme. Lad det være sagt med det samme, det er en kunst alle kan lære.

Modellen er bygget på dublisering
Det handler ikke om at genopfinde den dybe tallerken. Jeg siger ofte til folk omkring mig;

"Jeg har aldrig opfundet noget selv, jeg kopiere blot det omkring mig, og gør det samme. Det er en model og koncept der fungere. "

Har selv være der, hvor jeg troede jeg havde løsningen ...
Jeg siger ikke at du ikke kan opfinde noget nyt, der kan ændre verden. Men chancen for at lykkes er ikke stor. Jeg har personlig været omkring IT-baseret systemer som var en gave til verden, men de var komplekse, man kunne løse opgaver inden for online markedsføring som ellers var uløselige. Jeg løb ofte ind i to ting der stoppede eventyret:

1. Det var for komplekst, og meget svært at få det masse produceret
2. Målgruppen der skulle købe løsningen, forstod ikke produktet (Selv om det var åbenlyst for mig)

Enkelte produkter og services er vejen til succes, de kan dubliseres.

Jeg har personlig været igennem mange forskellige forretningsmodeller igennem i min tid, men der hvor jeg har haft størst succes har været i sammenhænge, hvor forretningsmodellen har været enkle og let at forstå.

Tilbage i 2003 til 2007
Her opbyggede jeg og solgte en virksomhed sammen med en makker der grundliggende bestod i No Cure Np Pay markedsføring. Jeg fik at vide af alle omkring mig (da vi startede op) at det aldrig kom til at blive til noget.

Men sagen var den, at det var enkelt at forstå, og vi havde succes med at opbygge en rækker af procedure der kunne gennemføres af alle. Alt fra hvordan vi fik en kunden ind i forretningen, til produktion af markedsføringsmateriale over gennemføring og afregning af kampagnerne. Selv da det kom til faktureringen, opbyggede vi et system der kunne skallers gennem gentagelser efter gentagelser.

Vi dubliserede hele tiden i vores forretning. Vi endte med at have 15 mand i vores virksomhed og alle have nogle roller i vores setup. Ja, der var mange indviklede processer, fra en kunde kom ind til vi kunne sende en faktura.

Men Bransholm og jeg arbejde godt og målrettet efter en enkel opskrift. No cure No pay. Det tvang os til at optimere og forenkle alt vi lavede, og det viste os vejen til succes.

Efterfølgende er det tydeligt, hvad der bragte vores succes. Vi kunne sætte nye ind på pladserne på holdet, og de skulle blot gøre det samme som de andre der havde sammen position. De skulle dublisere hvad de så og gøre det samme.

Det at starte en virksomhed er en drøm for mange, nu kan alle være med

Det er ofte forbundet med store omkostninger at starte en virksomhed op, og før du kan komme i gang er det ikke nok blot at have en idé om at ville have egen virksomhed.

Stor eller lille, en virksomhed skal have et godt grundlag. Så skal der udvikling til, produkter eller services skal produceres, håndtering og måske et lager skal etableres. Så skal du have det hele samlet i et koncept, og så kan du begynde at sælge din ydelse eller produkt og så kan du begynde at tjene penge.

Spar alle omkostningerne til udvikling og etablering
Det kan godt virke "lidt for smart", men faktum er at du kan starter med en forretning, hvor du allerede har alt det du skal bruge.

Det "eneste" du skal blive god til herfra er at sælge en service eller et produkt, og bygge din egen salgsorganisation op. Det er en øvelse du skal gøre alligevel selv om du har brugt en masse tid og penge du at udvikle alt selv.

Du skal ganske enkelt kun tage "flødeskummet fra toppen af kagen" - Tage konceptet til dig og gøre det sammen som jeg har gjort, og det sammen med dem der viste mig denne forretning fungere.

Friheden til at køre egen forretning, lille som stor

"Her kan du selv vælge om du vil tjene lidt eller meget, det hele kommer an på din indsats og uanset dine ambitioner hjælper jeg dig gerne"

Du har friheden til at gøre det med denne forretningsmulighed som det passer dig.

Lige en sidste ting, ingen forretning uden et produkt
Produktet fra ASEA er enestående. Jeg bruger produkterne selv og har stor glæde af dem, det er også årsagen til at jeg finder der er grundlag for at bygge en forretning op. Uden at alt andet er på plads er et koncept intet værd.

Jeg glæder mig rigtig meget til at høre fra dig, og måske bygge en god forretning op samme med dig.