“Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vind et gavekort” ELLER “Bliv medlem af vores kundeklub og opnå fordele, test produkter, skriv blog indlæg og får særlige rabatter.”

Fra nyhedsbrev til klub

Skab en klub ikke et nyhedsbrevBudskaberne er ens, og så alligevel ikke.
Tiden for tilmelding til et nyhedsbrev er ved at være afsluttet. Kan man ikke involvere sine modtagere med indhold og ikke mindst opfylde de stigende krav til “what content do I get” begynder det at blive meget vanskeligt at holde kunderne motiveret og lydhør overfor de budskaber, som du vælger at servere. Dagens platte er ganske enkelt ikke nok!

Tell a story
Det er ikke længere muligt, at komme anstigende med en godt skrevet tekst der er fyldt med floskler. Din kommunikation skal være ægte, den skal komme fra hjertet og være oprigtig. Det er det, som kunderne vil have, og i særdeleshed fremtidens kunder. Tilgangen til information er vokset eksplosivt og det at kommunikere er ikke længere et “what’s in it for me”, men langt mere “what content do I get“.

Kunderne køber i dag ind på hele pakken, ikke kun prisen, en hurtig fordel, nej HELE pakken. Det er let, at finde information, priser, produktet eller ydelsen et andet sted, så det er det, du bygger op omkring din forretning og dine ydelser omkring dit produkt, der er afgørende for om du får din succes. Vil du forsat have succes med din kommunikation og forretning må du give hjerteblod – i særdeleshed i forbindelse med push kommunikation som email og SMS.

Brug gerne SMS – selvom du har en webshop
Nu tænker du måske, ja SMS, men det koster jo per stk. Jeg har en Facebook-gruppe og der kan man skrive gratis til dem, der følger mig.

Ja, det kan du, og det bør du gøre. Men men … hvis du har et push budskab, der SKAL ramme din målgruppe, så er det at sende en SMS med et link til din webshop et våben der giver en høj ROI. Det er langt bedre end at forsøge sig med at BOOSTE en kampagne på Facebook. (Booster du ikke, er det kun 5 til 10% af din gruppe, der ser dit opslag – en SMS ser alle.) Der er en mængde af gode gateways, som du kan anvende og som der også kan integreres i dit site. Tag fx twilio.com der har en række af muligheder til en rigtig fair pris.

SMS skal bruges intelligent 
Det er klart at selv om priserne på SMS kan være en fair kontaktpris, skal de bruges med omtanke. Det er ikke kun prisen, men også det faktum, at det er en kanal, hvor du kan skade mere end gavne din forretning. Det er oplagt at bruge en SMS til at sende en bekræftelse på en booking af en tid, en tak for din ordre, etc. Men de kan også bruges til at sende et godt tilbud, måske med en rabatkode.

Sådan kan en historie bygges op
Det er den skæve vinkel der sælger, og det er content, der får brugeren til at læse dit budskab og bruge tiden på at surfe rundt på dit site. Du skal huske at sende andet end tilbud til dine kunder.

Opsummering
Budskabet her er, at du skal gøre mere ud af din kommunikation. Du skal sende mere end blot et nyhedsbrev ud. Du skal segmentere, du skal opbygge indhold på baggrund af den adfærd dine brugere viser. Du skal bruge mere end blot email og Facebook … Og frem for alt, skal du være ægte i din kommunikation.

Vil du gerne drøfte mulighederne, så book et gratis møde med Blæsbjerg.com

Se flere blog om Mailmarketing

Summary
Når nyhedsbrevet bliver en klub
Article Name
Når nyhedsbrevet bliver en klub
Description
"Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vind et gavekort" ELLER "Bliv medlem af vores kundeklub og opnå fordele, test produkter, skriv blog indlæg og får særlige rabatter."
Author
Publisher Name
Blaesbjerg.com
Publisher Logo

Comments

comments