Lej en specialist - Blaesbjerg.com

Lej en specialist

Lej en specialist og skab mere business online

Et par hænder og en hjerne ekstra

blaesbjerg.com - Jacob Blæsbjerg
Jacob Blæsbjerg
Business Developer

Der er mange situationer, hvor du mangler én person, en specialist, der kan tage over på dine opgaver eller give dig en kritisk sparring, der kan flytte dine projekter i mål. Det kunne også være, at du skal have bygget en effektiv kampagne sammen, som du efterfølgende selv kan servicere.

Det at leje en specialist er at få et par ekstra hænder og en hjerne mere, der kan være med til at løse dine opgaver og problemstillinger. Der er mange forskellige situationer, hvor det vil være en stor hjælp at leje en specialist. Det skal dog altid være med ét mål for øje: Øge bundlinjen.
Når du vælger at arbejde med mig, vil du få en konkret sparing og hands on på opgaver og problemstillinger, der er stærkt båret af øjet for bundlinjen.

Det er klart at vi skal have det sjovt; Det er altid sjovere når der er vækst på bundlinjen.
 

Bronze
3.000,-
Pr måned
Ét fysik møde om måneden
 
3 timers telefon / online support / Hands on
 
Træftid 0830 - 1630
 
Book online support 48 timers varsel
Sølv
6.000,-
Pr måned
To fysiske møder om måneden
 
6 timers telefon / online support / Hands on
 
Træftid 0830 - 1630
 
Book online support 24 timers varsel
Guld
12.500,-
Pr. måned
To fysiske møder om måneden
 
12 timers telefon / online support / Hands on
 
Udviddet træftid 0830 - 2000
 
Book online support 1 times varsel

   Book et gratis møde – klik her

Altid med bundlinjen i fokus

lej en specialistHvilke opgaver kan jeg bidrage med?
Først og fremmest er det vigtigt, at der er en afstemning af forventningerne, inden vi går i gang med et samarbejde – om det er et lille eller stort projekt er underordnet.

Eksempler på opgaver online:
– Opbygning af online kommunikation
– Mail og nyhedsbreve, web, lead generering, online salg
– Optimering af SEO, SEM, Facebook

e-commerce
Det er vigtig at din butik er effektiv og ikke mindst konverterer de besøgende til betalende gæster i butikken. Jeg arbejder gerne med en No Cure No Pay-model, hvor vi sammen arbejder mod en større indtjening til fælles bedste.

Jeg vil sammen med dig sikre, at din kommunikation hænger sammen og at vi skaber en vækst både på mail, besøgende og ikke mindst bundlinjen for din online-butik.

Måske har du en offline kanal også, hvilket for mig at se er en stor styrke og med den rigtige strategi kan vi sammen skabe de rette synergier mellem de to kanaler.

Eksempler på sparring
Aktiv sparing i forbindelse med ledelsesopgaver af udviklingsprojekter og forandringer, herunder opbygning af effektive forretningsenheder i særdeleshed når det kommer til onlinesalg og support.

Den røde tråd
Det kan godt være, at du står med så mange opgaver, at du ikke kan finde den røde tråd og du mangler en person, som du kan spare med, som ikke pakker noget ind. Min tilgang til sådanne øvelser er vejledende og spørgende ind til vi kommer frem til den eller de løsninger, som du har brug for.

   Book et gratis møde – klik her