Kursus: Forretningsudvikling - Online, offline. Blaesbjerg.com

Kursus: Forretningsudvikling – Online, offline.

Forretningsudvikling - et online og offline forløb, DKK 999,-

For 9 lektioner og personlig sparring under forløbet.

Køb kurset

Onlinekursus i forretningsudvikling, med din virksomhed som udgangspunkt, for kun 999,-

Udvikling af din forretning
Jacob Blæsbjerg tager dig igennem en rejse, hvor du vil komme ud på den anden side med en brugbar og anvendelige plan for udviklingen af din forretning, eller den afdelingen du er leder for.

Igennem forløbet vil du komme igennem 9 lektioner, hvor du vil blive præsenteret for videoer og materialer, som du kan læse. Du vil blive testet efter hver lektion og testen skal bestås for at komme videre.

Du kan under hele forløbet ringe til Jacob Blæsbjerg eller én af hans kollegaer for personlig sparring

Køb kurset

Lektion Blaesbjerg.com

Du er velkommen til at ringe og få sparring under kurset

Du er meget velkommen til at ringe til os under dit forløb og få sparring på løsninger af opgaverne, der bringer din virksomhed i mål med et stærk plan for forretningsudvikling.

Universale værktøjer
Du vil blive ført gennem en proces, der kan anvendes i alle typer af forretninger, online/offline, B2B, B2C eller B2G. Modellerne og de gode råd undervejs i processen har til formål at give en mulighed for at arbejde videre med din forretning. Der kommer opgaver i processen, der skal flytte dig og dine tanker videre mod målet: En god og solid strategi for videre udvikling af din forretning.

Forretningsudvikling; strategi du kan eksekvere

Forretningsudvikling
Jacob Blæsbjerg
Business Developer

"Vi kender det alle sammen, eller de flest af os" udtaler Jacob Blæsbjerg og uddyber ".... vi har fået lavet en strategi, der ligger i skuffen og ser flot ud og der bliver den så liggende, ind til næste gang din konsulent kikker forbi, for at høre hvordan det går med den ..."

Det er ikke denne type af forretningsudvikling, du finder hos Blaesbjerg.com. Vi arbejder med operationelle strategier, der hele tiden bevæger sig. En strategi skal passe til den verden som din virksomhed befinder sig i og sagen er den, at alle brancher, markeder og sektorer i dag er i en konstant bevægelse der hele tiden ændrer sig. Det handler med andre ord om at have en forretningsudvikling, der er i konstant bevægelse.

Blaesbjerg.com tror på en mere emerged model når det kommer til strategi.

Emerged business model lyder smart, men det er en relativ enkel måde at opfatte verden omkring os på. For at du ikke får en statisk strategi (den der ligger i skuffen og ser godt ud), handler det om at tillade dig selv hele tiden at tænkte uden for boksen. Det er ikke sådan at du planløst skal prøve lidt her, lidt der. Men derimod sikre at du hele tiden arbejder med din forretning og dermed udøver kunsten at forretningsudvikle. Det skal vi ikke gøre mere svært end det er.

Tænk nyt, men husk din historie
Man taler om en faktualitet. Det er den virkelighed, som du ikke kan vælge fra. Har du fx mistet et ben, kan du ikke deltage i 100 meter løb ved OL (her tænker vi ikke på de paralympiske lege). Din faktualitet er din virkelighed. Alle fornuftige strategier tager udgangspunkt i den virkelighed, som du i dag står overfor og det er her, din forretningsudvikling skal tage sit arnested.

Din historie er en vigtig del af din faktualitet eller virkelighed og det kan ikke ændres, men det betyder ikke, at du ikke kan vælge en anden branche (Husk Nokia startede med gummivarer og købte teknologien i Pandrup, Danmark og endte med også at lave mobiltelefoner).

Når vi hos Blaesbjerg.com ser på din historie som en del af din fremtid, er det fordi den viser hvordan din virksomhed, du som leder og dine medarbejder reagerer på forandringer i verden omkring jer. Din organisation har et reaktionsmønster og det er vigtigt, at du har hele din organisation med i tankesættet omkring det at skabe værdi for virksomheden og den strategi der løbende vil være og er under evig forandring.

Du er altid velkommen til at kontakte Blaesbjerg.com, hvis du vil have sparring omkring forretningsudvikling.