Kurser. Uddannelse og viden når du har tid - Blaesbjerg.com

Kurser

Blaesbjerg.com online kurser

Uddannelse og viden, når du har tid

Vi kender det godt, der er ikke tid til at få klaret alt ting. Der ikke tid til at søge ny viden eller få lagt den strategi, der skal udvikle din virksomhed eller afdeling.

Alle vores kurser kan du tage, når det passer dig bedst
Alle vores kurser er udviklet til at blive taget online og når det passer bedst ind i dit program. Når du først har købt adgang til et kursus, vil du have adgang til kurset lige så længe, som du har lysten til at logge ind.

Du er ikke overladt til dig selv
Du er alt velkommen til at ringe til os, hvis du gerne vil have uddybet noget af indholdet på vores kurser. Vi hjælper dig gerne igennem kurserne, så du får det fulde udbytte!

Ring gerne på 42 74 25 85.

Lektion Blaesbjerg.com

Udvikling af din forretning, online kursus 999,-

Jacob Blæsbjerg tager dig igennem en rejse, hvor du vil komme ud på den anden side med en brugbar og anvendelige plan for udviklingen af din forretning eller den afdeling, som du er leder for.

Igennem forløbet vil du komme igennem 9 lektioner, hvor du vil blive præsenteret for videoer og materialer, som du kan se og læse. Du vil blive testet efter hver lektion og testen skal bestås, for at du kan komme videre.

Du kan under hele forløbet ringe til Jacob Blæsbjerg eller én af hans kollegaer for personlig sparring

Se mere her om de 9 lektioner

Lær på 3 måder og du kan altid ringe på 42 74 25 85 for sparring

Vores kurser består af 3 ting:
- Video du kan følge
- Materiale du kan læse
- Opgaver du skal løse

Kom godt i gang med en blog og wordpress

I dette online kursus på 6 lektioner, bliver der gennemgået hvordan man skaber en god struktur på sin blog / website / webshop, både med henblik på hvordan man får bedre placeringer i Google, men også hvordan man hele tiden bliver i stand til at udvikling sin side.

Indhold:
- Blog
- Indhold på sit site
- Struktur
- En række af SEO tips
- Skaber trafik til sin side

Kom i gang i dag