Online kommunikation der konverterer - Blaesbjerg.com

Kommunikation der konverterer

Online kommunikation der konverterer

Vil du gerne have en partner, der tager sig af din online kommunikation, er Blaesbjerg.com et naturligt valg. Vi har mere end 14 års erfaring inden for markedet.

VI SKABER KOMMUNIKATION DER KONVERTERER

Medieplanlægning og strategi

Få en mediepartner der kan mere end blot placere dine annoncer
For at en annonce er effektiv, skal den ramme målgruppen. Det er ikke svært at ramme målgruppen, hvis et budget er stort nok. Men det at ramme målgruppen og sikre et højt ROI for dine reklamekroner er der, hvor kunsten at lave kommunikation der konverterer ligger.

Vi arbejder med medier og kommunikation
Det er afgørende, at dine formater fungerer i den eller de medier, som du har i din medieplan. Det handler om at skabe kommunikation, der får modtageren til at komme med den ønskede respons. Om det er tilmelding til dit nyhedsbrev, købet i din webshop, eller give dig et "like" på Facebook. Din kommunikation skal ramme målgruppen og ramme rigtig.

Vi arbejder med onlinemediet. Herunder placeringen af annoncer på Facebook og Google Ads
Det giver sig selv, at der er medier, som du ikke kommer uden om. Google og Facebook er blot for at nævne nogle. Vi arbejder ud fra at skabe den respons, som du ønsker.

Ring til os på 42 74 25 85 - Så tager vi en snak om dine behov og hvad du gerne vil opnå med dine reklamekroner.

"Der er ingen tvivl om at mailmarketing er den kanal, hvor du får det største ROI blandt alle kanaler"

mailmarketing blaesbjerg.com

Mailmarketing

Strategi for dine modtagere
Det handler om at opbygge en strategi for din mailmarketing for at få den til at fungere optimalt. Det handler ikke kun om at sende dine mail "bevidstløst" afsted til dine brugere på din mailliste. Der er en rækker af værktøjer, som du skal tage fat i for at få det til at fungere optimalt. Det handler bl.a. om segmentering og opbygningen af indholdet. Du kan med fordel bygge din kommunikation op efter brugerens adfærd og dermed bedre ramme målgruppe med den rigtige kommunikation.

Opbygning af flows
Der er en lang række af muligheder for, at du kan automatisere dele af din online kommunikation, særligt når det kommer til mailmarketing. Du skal have bygget et godt velkomstflow. Du kan bygge flows op, der sikrer en opfølgning på adfærd. Det være sig at en besøgende har været på et særlig side på dit site eller webshop. Tabtkurv er et MUST, hvis du har en webshop.

Mailmarketing er din måde at holde fast i dine leads og kunder
Du bruger mailmarketing og forskellige strategier til at opsamle dine leads fra din webshop til at fortælle din historie. Har du et mere komplekst produkt, kan det være, at modtagerne skal have en "story", der bliver bygget op således at modtageren vil få de rigtige mails på det rigtige tidspunkt.

Kontakt os gerne for at høre, hvad vi kan gøre for dig og din mailmarketing på tlf: 42 74 25 85


Video kan noget online, som intet andet kan. Vi ser video alle steder i dag og tendensen vil kun vokse i fremtiden. Derfor tilbyder vi vores kunder animationsfilm og videofilm til en fair produktions- og udviklingpris

Video - Mediet der kan noget, som tekst ikke kan ...

Video til de sociale medier / websitet
Vi producerer animationsfilm og video til online brug. Mediet er utroligt stærkt og finder mange områder, hvor det kan anvendes. I dag er hastighederne online så hurtige, at det ikke er noget problem at lave en film eller kort billede-animation til at præsentere dine produkter online på din webshop eller website.

Sådan kommer vi i gang med din video eller animation
Når der skal laves en film, er der nogle steps, som vi skal igennem.

Indledende brief
Det er afgørende, at vi får en god brief på plads, da det er både ærgerligt og dyrt at bruge tid på at producere materialer, der ikke kan bruges. Derfor tager vi altid et indledende møde, hvor vi ligger os fast på, hvordan budskabet skal kommunikeres.

Story board
Du vil efter vores indledende møde modtage et story board, der kort fortalt er det manus, som vi efterfølgende producerer filmen på baggrund af.

Produktion, billede, lyd og musik
Når vi har lagt os fast på, hvilken historie der skal fortælles og hvordan, laver vi filmen på locations eller starter med at producere din animationsfilm.

Det færdige resultat er 100% dit og vi har ingen rettigheder efterfølgende, som du skal betale for.

Se cases her


Kontakt os på tlf. 42 74 25 85

kontakt blaesbjerg.com
Dit navn (skal udfyldes):
Din e-mail (skal udfyldes):
Telefonnummer: