Hvorfor vælge network marketing frem for push - Jacob Blaesbjerg.

Hvorfor vælge network marketing frem for push

Mediebillede bliver stadig mere og mere differentieret og det at finde målgruppen til ens produkter gennem de normale kanaler som TV, Radio og andre push kanaler bliver mere og mere vanskelig. Fremtiden tilhøre den virksomhed der kan få sine kunder til at anbefale deres ydelser eller produkter.
Jacob Blaesbjerg

Jacob Blaesbjerg, Network MarketingVi lever i en verden der er stadig mere fragmenteret og hvor vi bliver bombarderet med reklamer og budskaber i stort set alle former og kanaler. Ser vi en serie på Netflex, er det ikke svært at sidde sig til at holde øje med product placement. Bevares Games of Thrones er det nok begrænset, det giver historien ikke mulighed for. Men er den samtidsfortælling der er rigtig gode muligheder for at de biler der optræder i hovedroller, den øl der bliver drukket, den telefon som vores helt har i hånden alle er betalt placeret.

Man kan vælge at presse sine produkter ud ved brugen af SEO og Adwords. (Google) Reklamer på Facebook og instagram. TV reklamer, radio, blade, outdore, eller store sponsorrater af fodboldhold eller rockstjerner. Men det koster alt sammen, og priserne på at få en plads på Ronaldos t-shirt er ikke faldet.

De store ikoner der kunne bruges i forbindelse med den produktkategori virksomhedens produkter eller ydelser falder i, ved godt hvad de skal have for at anbefale et produkt.

Anbefale et produkt, for det er det de gør. De stiller sig frem og siger at BET365 er der hvor de spiller, eller de bruger Wash and Go til deres lange hår, eller lader sig udstille med en parfume i hånden.

Disse summer kan bruges på en anden måde, men kun hvis produkterne virksomheden har er i topkvalitet, som fx er tilfældet med Tuberware.

Tuberware er Network Marketing
tuberware er netvork marketingVirksomheden tuberware er en klassiker i Network Marketing industrien. De har gennem anbefaler af deres produkter siden 1946 Opbygget et brand, en værdi der i dag er i rigtig mange hjem verden over. Virksomheden valgte at lade husmødre anbefale deres produkter til hinanden, og når der er et produktsalg, så sendes der penge til dem der har anbefalet produktet.

Det er anbefalingerne som network marketing kan
Det er ikke stor forskel på om det er Ronaldo der anbefaler en fodboldstøvle eller om det er en god ven. Det vægter lige meget i din beslutning.

Det er det som Network Marketing kan. Man får som virksomhed opbygget et ambassadørkorps af mennesker der både forbruger deres produkter, og anbefaler det til andre. World of mouth, eller mund til mund-markedsføring er en kanal der stadig overgår alle andre.

Alle push reklamer her et element af en anbefaling i sig. Selv om denne kan være så lavt liggende som prisen.

Derfor kan man tjene penge i Network Marketing
Når man arbejder med Network Marketing, så anbefaler man en af to ting til den personer som man finder er i målgruppen for virksomhedens produkt eller ydelse:

- Produktet eller ydelser
- Bliver forhandler af produktet og samtidig få udbyttet af produktet eller servicen

Det er det du som distributør for en betaling for, sælge produkter. Skaber du en forhandler mere for virksomheden, der går du og gør det sammen som dig honorere virksomheden dig for det. Intet er mere fair, intet er mere økonomisk rentabelt for virksomheden.