Holdet er det afgørende - Jacob Blaesbjerg

Holdet er det afgørende – Jacob Blaesbjerg

Skab et hold - det er nøglen

Det er holdet der er det bærende element, og det er dig som leder skal sikre at det fungere. Network Marketing har et socialt aspekt, og det hvis du som leder forstår det, så vil du få succes i branchen.

Holdånd, fælles mål og fun
Business er business, og det skal være, det er forrentingen vi er her for. Det er, og skal der ikke være tvivl om. Når det er sagt, har network marketing et socialt element, man ikke må ignorere. Det er det sociale element der er limen i din organisation. Uden en tilknytning kan været svært at komme igennem ind i mellem og din downline her en større tendens til at smuldre, end hvis du som leder, ind i mellem afholder et social arrangement.

Brunch er en god løsning
De social arrangementer skal ikke være all business. Det er der nok at hvor du driver din forretning frem. Det er de personer som du betrager som dine ledere der skal være på disse arrangementer. Det primære formål er at nyde tiden sammen, og ikke tale business. Det ender ofte i en business snak, og det er fint.

Formår du at skabe den rigtig holdånd, etablere et fælles mål mens din gruppe har det sjovt vil du få succes i et at bygge en stor og mere stabil organisation.

Comments

comments