Det at gå på en scene kan være en stor udfording - Jacob Blaesbjerg

Det at gå på en scene kan være en stor udfording

"Personlig udvikling er en stor del af Network Markering, og det er som jeg ser det en af de største gevinster du får ved at kaste dig ud i at drive Network Markering." - Jacob Blaesbjerg

Et godt værktøj til at udvide din comfort zone

Det er ofte når man kommer ud over sig egen komfortzone, at tvivlen på sine evner kan begynde at svigte. Måske endda så meget at man ikke kommer op på fx en scene, eller holde en tale fordi man ikke kan klare det.

Her er et mit bedste råd, optaget på et hotelværelse i Göteborg, desværre var netforbindelse ikke den bedste, men efter ca. 1 min så er optagelsen fin. Det var en live stream. 

Bemærk de første ca 30 til 40 sek, hakker lidt


Hvilken learning, kan man trække ud af det
Det, det handler om er at få skabet sig en comfort zone man kan trække frem. Det er ikke noget let øvelse, og det kræver at man arbejder med tankerne omkring det. Det at arbejde med tanker og det at skabe sig dette rum eller boble er ikke svært som sådan, men det kræver at man bruger tiden på det.

Kernen i øvelsen er simple. Hvis man gerne vil skabe sig denne comfort zone, som du kan trække op af "lommen" skal man arbejde med tankerne omkring denne boble eller rum hver dag igennem længere tid.

Træn bevist
For at ændre dine tanker fra "Det tør jeg ikke" til "Det gør jeg gerne", skal man arbejde med det hver dag. Det er vigtig, at man sætter tiden af til det, og man får det gjort. Gør man ikke det som en fast øvelse, løber det ud i sandet.

Comments

comments