Forretningsudvikling handler også om inspiration

Ofte får jeg spørgsmålet, hvordan kommer jeg i gang med forretningsudvikling? Hvordan kommer jeg videre med min butik? Om det er online eller offline, sagen er den sammen. Det handler ikke kun om “smarte” værktøjer som værdikæder og SWOT analyse, det handler lige så meget om inspiration og evnen til at stille spørgsmål.

Værktøjer er et redskab til at få styr på svar
ForretningsudviklingDet er min klare opfattelse, at værktøjer er til for at holde styr på svar og finde svar på spørgsmål, der ligger mere ligefor. Værktøjerne hjælper med til at få styr på basis og viser antydninger af vejen for, hvordan du kan udvikle din forretning.

Det er ofte sådan, at når der ikke er styr på basis, så opstår der et behov hos lederen eller ledergruppen af en virksomhed, for at der skal ske et eller andet. Svaret er for mange: Vi skal have forretningsudvikling.

Det er der som sådan heller ikke noget galt i, men i min bog er det ikke forretningsudvikling at have styr på basis. Basis kan man meget fint starte ud med i en proces der peger mod forretningsudvikling, og det er ganske fornuftig. Se vores gratis kursus omkring dette emne.

 Forretningsudvikling on og offline – klik her

Forretningsudvikling handler om at stille spørgsmålet

Vi arbejder ud fra en ganske enkel model, når det kommer til at skabe resultater. Vi stiller spørgsmål, og der er særligt et spørgsmål, der er blandet dem, der viser sig at give en ny vinkel på basis i forretningen:

Hvad nu hvis?

Det er et enkelt spørgmål, der åbner for den række af muligheder, når blot du husker at det handler om, at du skal gå til sagerne uden fordommen.
Se på dit grundlag og arbejd ud fra dette uden at holde fast i dine forudindtaget holdninger. Det kan være svært at lave denne øvelse selv, hvorfor det også er en del af det indhold, som vi leverer til vores kunder i vores løbende arbejde med at skabe succes for vores kunder.

Se vores tilbud til dig her:

Forretningsudvikling – lederniveau

Inspiration er vigtig
TED forretningsudviklingFor at flytte dig, skal du inspireres. Du kan søge inspiration mange steder; venner, konkurrencer eller helt andre brancher. Vi bruger meget bevist TED.com. Det er ganske enkelt et fantastik udbytte, som man kan få ved blot at bruge 10 til 20 min, når tiden er der til det. (Vi sætter alle hos Blaesbjerg.com mindst 10 min af om dagen til at se et foredrag.)

Vi kan ikke anbefale det nok. TED projektet, der er udviklet af Boston Consulting Group, giver dig et væld af muligheder. Personligt fortrækker jeg at bruge deres app, der giver mig en mulighed for at lade dem vælge et fordrage på den tid, som jeg har til rådighed. Det kan omhandle alverdens emner, men du kan være sikker på, at foredragsholderen der underholder dig, i den tid du har sat af, er i topklasse inden for sin profession.

Summary
Forretningsudvikling handler ikke kun om værktøjer
Article Name
Forretningsudvikling handler ikke kun om værktøjer
Description
Ofte får jeg spørgsmålet, hvordan kommer jeg i gang med forretningudvikling? Hvordan kommer jeg videre med min butik? Om det er online eller offline, sagen er den sammen. Det handler ikke kun om "smarte" værktøjer om værdikæder og SWOT analyse, det handler lige så meget om inspiration og evnen til at stille sprøgsmål.
Author
Publisher Name
Blaesbjerg.com
Publisher Logo

Comments

comments