WooCommerce, det handler om konvertering og fastholdelse af kunderne

WooCommerce er et fantastisk plugin til WordPress, og har en lang række af fordele frem for et fast shopsystem. Du kan komme rigtig langt med at få kunder ud af din webshop, uden at du behøver at betale for udvikling, men når det kommer til at optimere findes der en lang række af tips, som jeg gerne vil dele med dig her.

Få flere kunder i WooCommerce

Du har allerede været lidt i gang, eller du overvejer måske WooCommerce som motoren i din webshop. I begge tilfælde vil du ganske givet kunne findet et par tips til at få mere ud af din WooCommerce nu og i fremtiden herunder. Der findes en række af lavthængende frugter du med stor sandsynlighed kan plukke og få noget forretning ud af.

Flere kunder i woocommerceSikre tilmeldinger til dit nyhedsbrev ved køb
Der findes en længere række af moduler, som du med fordel kan bruge, når det kommer til at sikre, at dine kunder i din WooCommerce-shop får en mulighed, for at tilmelde sig til nyhedsbrevet ved købet.

Dette giver en række af muligheder, for at sende kunderne nyhedsbreve, der matcher det de tidligere har købt, eller produkter/ydelser der er supplerende i forhold til deres køb.

Tabt kurv i WooCommerce
Hvis du vil have flere kunder i WooCommerce, er det bestemt en god ide, at finde et modul der sikrer, at du kan samle dine tabte kurve op. Dvs. du får en mulighed for at sende dem, der har udfyldt med deres kontaktdata, en mail med den kurv, som de har forladt.

Der er typisk en mulighed for at give en rabat. Det er en god ide og det giver ofte det lille skub, der skal til for at sikre, at du får flere betalende gæster igennem din WooCommerce.

Flere kunder i woocommerceTransaktionelle mails
Nu vi taler om email, så er der en mail som kunderne altid gemmer, eller det er den de med størst sandsynlighed gemmer. Det er deres kvittering, eller såkaldte transaktionelle mails. Du kan med en hvis succes placere produkter/ydelser i bunden af dine kvitteringsmails.

Tilpas dine sidebar menuer
Det er klart, at der er forskel på, hvad der er vigtig for at sikre, at de besøgende klikker videre rundt på din WooCommerce shop og har let ved at finde de produkter, de søger også når det er på vej ned i salgstragten (er i din kurv). Er de i kurven skal vi gerne have dem videre til kassen for at afslutte deres køb. Det kan være en fordel at tilpasse dine sidebars efter, hvor de er i din shop.

Jeg håber, der var nogle tips du kan bruge – Du er altid velkommen til at kontakte mig for at få en snak om, hvordan du kan optimere dit WooCommerce.

Book et gratis møde – Klik herunder eller ring direkte på 42 74 25 85.

   Se vores supportpakker til WooCommerce – klik her

Summary
Få flere kunder i WooCommerce
Article Name
Få flere kunder i WooCommerce
Description
Få flere kunder i WooCommerce - WooCommerce er et faktisk plugin til Wordpress, og har en lang række af fordele frem for et fast shopsystem. Få gode tips
Author
Publisher Name
blaesbjerg.com
Publisher Logo

Comments

comments