Emailmarketing og segmentering hænger sammen – Kvalificer dine modtagere og tjen mere

Det er ingen tvivl om at en af nøglerne til at effektiv emailmarkering indsats er brugen af segmenter. Det er essensen i medie, og ikke mindst det som brugerne forventer når de bliver kontaktet med budskaber.” udtaler Jacob Blæsbjerg og fortsætter “Her er en praktisk guide på hvordan du kommer videre på en god og enkel måde med fokus på din bundlinje i løsningen”


Kvalificer dine modtagere og tjen mere from Jacob Blæsbjerg on Vimeo.

Du skal starte et sted
Vi vil ikke her kikke på om løsningen er at ønsker at segmentere mand / kvinde eller andre specifikke parametre, men komme med en model der kan bruges i alle forhold. Om det er B2B, eller B2C emailmarketing du bedriver er ikke vigtig, det er et princip du her finder, der kan bruges som en universal model.

Brug software der kan hjæpe dig videre
Jeg tror på at adfærd afspejler mere sandheden end hvis man spørger sine kunder.

Et eksempel: Spørger man folk om deres indkomst ligger den gerne 100.000,- til 200.000,- lavere end de påstår. Stiller man folk et sprøgsmål vil der være en tolkning i det for den der læser spørgsmålet, og som skal afgive svaret. En forskel mellem den virkelig verden og sådan som verden bliver set af respondenten.

Sagen er den at der altid opstår en tolkning af den der læser spørgsmålet, og ofte svares der med en vis bias. Når det kommer til at lave segmenter til emailmarkerting, er det relativ let at lære af adfærd frem for et komme med et spørgeskema til dine leads, og det med et LANGT bedre resultat.

Læg en god plad, og brug en inkrementel tilgang
Tilgangen betyder i sin enkelthed, blot at man ligger en plan og ikke lader den oprindelige plan være den styrende, men tilretter få elementer af gangen og hele tiden optimere sin tilgang. For på denne måde at finde frem til de segmenter, eller clusters om du vil, der måtter ligge i dine leads. (læs mere metoden her)

Der findes mange tyder af software på markedet der kan løfte opgaven, jeg hjælper dig gerne videre.

Kontakt os på 42 74 25 85, du er velkommen.

   Book et gratis møde

Se flere blogs om mailmarketing

Summary
Emailmarketing segmentering
Article Name
Emailmarketing segmentering
Description
En stor del af en effektiv emailmarketing strategi ligger i segmentering af dine modtagere på dit nyhedsbrev. Her er en praktisk guide til segmentering.
Author
Publisher Name
Blaesbjerg.com
Publisher Logo

Comments

comments