e-commerce "No cure No pay" - Blaesbjerg.com

e-commerce “No Cure No Pay”

No Cure No Pay – Et længere samarbejde med et fælles målNo cure no pay - marketingchefDet er bestemt en mulighed; et samarbejde der bygger på No Cure No Pay. Samarbejdet kan indeholde mange aspekter, der er dog altid to punkter, som gør sig gældende:

– Det har en varighed af mindst 6 måneder
– Der er nogle klare og entydige kvantificerbare målsætninger der kan sættes op

   Book et gratis møde – klik her

Varigheden

De lavt hængende frugter
Når vi arbejder med e-commerce er der ofte nogle lavthængende frugter, vi kan arbejde med, og de kan være med til at give en relativ hurtig gevinst. Her kan kort nævnes SEM, Facebook og ikke mindst de muligheder der ligger i remarketing og få styr på mailmarketing.

Få styr på dine sociale medier og få kanalerne til at hænge sammen med de øvrige tiltag, som du fortager dig. Få styr på nyhedsbrevene, herunder begynde at arbejde med segmenter, flows og indhold i nyhedsbrevene.

På den lidt længere bane 
Ser vi på de lidt længere øvelser som flow og landing pages på din shop, designet og funktionaliteter. Det er lige så vigtig i den sammenhæng, at se på den service dine kunder oplever og ikke mindst hvordan de oplever deres unboxing af dine ydelser.

Det vil være en god ide, at se på en strategi for dine sociale medier.  Så som, hvordan arbejder du med dem; Er der en langsigtet strategi, eller er det mere at skyde lidt her og der?

Få styr på din SEO og sikre at der ligger en god strategi for din content marketing, der understøtter det brand du er ved at opbygge.

For mig at se er der et punkt der ofte bliver overset; Det at have en stadig forbedring af styringen af nuværende kunder. Hvordan får vi dem til at handle igen og hvordan kan vi forvandle dem til ambassadører for dit brand og dine ydelser.

Klare målsætninger  

Det giver næsten sig selv, når det er en No Cure No Pay aftale; Der skal være klare målsætninger.
Disse kunne være målt på omsætningen, det kunne være omsætningen målt på, hvor mange midler der bruges på markedsføring. Det kunne være antallet af bookinger, eller antallet af leads der kommer ind, som du kan arbejde videre med, hvis du fx er på B2B markedet. Der er mange muligheder.

Hands on
Jeg vil altid arbejde hands on med dit projekt, så det du får er en operationel hånd, der vil være med til at øge din omsætning og bundlinje.

Ring til mig på 42 74 25 85 eller book et gratis møde

Du kan booke en gratis halv time med mig, hvor vi gennemgår nogle af dine opgaver og finder frem til konkrete punkter, vi kan arbejde videre med.

   Book et gratis møde – klik her