Dublikation er nøglen i Network Marketing - Jacob Blaesbjerg

Duplikation er nøglen i Network Marketing

Det er afgørende du du opnår en duplikation i din Network Marketing forretning for at få succes. Her kommer jeg med mit bud på hvordan du fra starten får det som en naturlig del af hele din organisation.


Husk du er budbringeren, ikke firmaet du fortæller om
Det er afgørende at du holder din indsats i forbindelse med din Network Marketing forretning, så enkel som du kan. Sagen er det at den person som du kontakter i forbindelse med din forretning, vil evalurere på hele forløbet. Er det for svært for vedkommende at se sig selv gøre det du har gjort er slaget tabt.

Gør det enkelt
Det er enkeltheden i det du fortager dig, der afgørende for din succes. Det er fra første kontakt til vedkommende tegner ind, som kunde eller ultimativt som partner.

Der er grundliggende tre elementer der skal være på plads for at sikre en god duplikation

1. Brug noget enkelt materiale, som virksomheden har lavet

2. Følg op med spørgsmål. Gerne positivt ladet som: Hvad synes du var det bedste ved denne video?

Svar gerne selv på lettet spørgsmål. Fx. hvordan produktet indtages, anvendes og andre åbenlyse spørgsmål.
Skulle der komme mere komplekse spørgsmål, så noter dem med. Sikre at du ringer til din upline og får svarende på bordet. Det viser blot at du kan få hjælp, og det samme kan alle.

3. Afklaring
Et ja-tak jeg er på er jo det vi gerne vil have. Får du et nej, så acceptere dette nej. Men spørg gerne ind til hvad det er gør at vedkommede takker nej, måske er det noget du lige skal have forklaret lidt bedre. Er det afklaret, så tak pænt for tiden og slut mødet af.

Opfølgning er nøglen
Mange kommer med et måske. Det er også fint. Aftal opfølgning og send evt. materiale til vedkommende jf. aftale.

Comments

comments