Du skal ikke lave kopier men et koncept der er kopierbart

Du skal ikke lave kopier men et koncept der er kopierbart – Jacob Blaesbjerg

Det handler ikke om at skabe sig en "mini me" i Network Markering
Det handler om enkeltheden i network marketing. Det handler om et koncept med et element kan ikke kopiers og det skal det heller ikke ...Hvilke elementer handler Network Marketing om?
I min optik består en god network marketing forretning af nogle elementer som hele din organisation kan gøre igen og igen. Det skal være let at kopiere, det skal være enkelt at gøre og endnu lettere at gentage.

Det handler om at gøre nogle få ting, men gøre det hver eneste dag. Følgende elementer skal være tilstede:

1. Din egen historie, dit hvorfor ...
Dette er det eneste element der ikke kan og ikke må kopieres af din downline. Det er din historie. Der findes ikke noget der er bedre end andre. Dog er der et nogle elementer der er gode at have med. Hvorfor du har valgt at arbejde med network marketing. Produktet, hvorfor dette produkt. Disse to elementer vil føre til næste element.

2. video
I mange firmaer findes der en række af materialer der kan anvendes til at forklare både kompensation og produkter. Brug disse som hjørnesten i din forretning. Alle kan vise en video, alle kan være med her og det er let og enkelt at kopiere.

3. Hvad synes du bedst om ...
Det er et gyldent spørgsmål der åbner døren for en god og positiv dialog med den du sidder over for. Skulle du få nogle spørgsmål du ikke kan svare på selv, så ring til din upline mens du har mødet med vedkommende og vis at "man kan altid ringe til en ven".

4. Ja, Nej, eller måske
Afklaringen, er enkelt og skal gennemføres. Det at spørge "efter ordren" er her mange fejler. Gør dig selv den tjeneste at få afklaret om hvorvidt vedkommende er interesseret i produktet / services, eller at startet op sammen med dig.

Comments

comments