Dag 2 – forretningsudvikling

Forretningsudvikling, vi skal arbejde videre

I går fik du en opgave; du skulle skrive ned, hvad din succes er og hvad den vil være for din virksomhed. Jeg håber, at du har klaret den del, ellers må du lige tage 15 min og komme i sving med sagen.


Forretningsudvikling 2 – Blaesbjerg.com.

 

Kinabogen og forretningsudvikling
ForretningsudviklingDet er et fantastisk værktøj, kinabogen. Jeg vil klart anbefale, at du får dig anskaffet sådan en og skriver alt det ned, som vi laver i dette kursus, i den. Du skal gemme bogen, og du vil kunne se udviklingen i dine tanker og dermed mere bevidst skabe en solid forretningsudvikling.

Nu er din succes defineret – kan du gøre det?
Nu skal vi i gang med at nå dit succesmål. Vi starter ud med, at få defineret den kontekst, som du befinder dig i. Du skal have et klart billede af din verden; det marked du er i og hvad der er af muligheder med de midler, som du har til din rådighed. Det handler om at vi finder din virksomheds stærke sider.

Find frem hvad det er, der gør, at din virksomhed kan det den kan. Det er vigtig at taget udgangspunkt i det man kan, inden man ser på en forretningsudvikling. Dine styrker er et grundelement i din kommende udvikling.

Brug tiden og find frem til dine stærke sider.

Er du ikke med fra starten? – Så tilmeld dig kurset her