En strategi gør det ikke alene

Eksekvering er afgørende for at få kunderne til at finde dig. Det er vigtigt, at du arbejder i en retning, at der er styr på din kommunikation, at der er en retning på de ting, som du gør og at det hele hænger sammen med din vision. Men uden eksekvering er det hele intet værd.Emergent strategy er en vej at gå
Strategi gennem handling. I 1989 udgav Mintzberg bogen Mintzberg on Management, som bl.a. dykker dybere ned i forståelsen af strategi som mønstre – eller med andre ord emergente strategier. Mintzberg beskriver, at strategiudviklingsprocessen tager udgangspunkt i en handling foretaget af en person (eller gruppe) i organisationen. Som ringe i vandet vil handlinger påvirke øvrige organisationsmedlemmer og via feedback vil den initierende person også blive påvirket. Med tiden dannes et konsistent mønster af handlinger. Dette konsistente mønster udvikler sig til, hvad der kan betegnes som virksomhedens strategi.

Det er med andre ord det, som du, som leder, foretager dig, der bliver til den måde som dine kollegaer gør tingene på. Det kan være en god måde at arbejde på, særligt hvis du sidder i en mindre virksomhed, hvor der er en stor gennemsigtighed i ledelsen og mellem afdelingerne i virksomheden. Det giver en fordel i det, at tilpasninger hurtigt kan ske til den omverden, som man befinder sig i. HUSK blot at følge din vision for din virksomhed – det er afgørende for alle omkring virksomheden, så du kan kommunikere tydeligt til omverdenen og ingen af medarbejderne er i tvivl om, hvor I er på vej hen.

Du er velkommen til at kontakt os for at få en snak om din strategi på telefon +45 42 74 25 85
– Eller se mere her, omkring vores business support


Følg Blaesbjerg.com på Youtube

Følg Blaesbjerg.com på Vimeo

Vil du have flere tips, så tilmeld dig herunder

* skal udfyldesSe flere videoblogs – klik her

Comments

comments