Det at være realistisk omkring ens egen innovation kan være svært

Det er bydende nødvendigt, at man indimellem ser sig i spejlet og finder ud af, om ens ide er realistisk, eller om det er tanker, der har bedst af modne lidt mere eller helt blive kasseret.


Det kan være svært at indrømme en fejl
Når du er i gang med dit projekt, skal du huske at lytte til alle, der kommer med feedback til dig. Det kan være svært at erkende en fejl, særligt hvis du ikke selv kan se den. Men faktum er, at hvis en kunde vender tilbage til dig med en fejl, så er det en fejl. Måske har du ikke forklaret din ydelse, så den kan forstås? Måske er det kunden, der har en opfattelse af den lovede funktion, som ikke kommer i mål? Det kan være mange forskellige ting. Men lyt og kom længere.

Nogle projekter skal blot lukkes ned
Du kan komme til at bruge rigtig mange ressourcer på projekter, der ikke kommer til at give afkast. Sæt nogle realistiske mål op, som du hele tiden følger. Kommer du ikke videre med dit projekt, er det tiden at finde ud af, om projektet skal terminers, eller om du skal ændre kursen og tilpasse sagen så du møder de krav, som dine kunder har til tingene.

Vi hjælper dig gerne videre med din forretning. Se mere her om vores business development service.


Følg Blaesbjerg.com på Youtube

Følg Blaesbjerg.com på Vimeo

Vil du have flere tips, så tilmeld dig herunder

* skal udfyldesSe flere videoblogs – klik her

Comments

comments