Det er afgørende at dine mails kommer frem til modtageren

Du skal have sat SPF korrekt og hvis du sender mere end 5.000 mails ud af gangen, anbefaler vi klart, at du også får DKIM på plads.


Din SPF er vigtig!
Hvis du ikke har indstillet din SPF korrekt på din DNS, vil du komme i vanskeligheder, når du skal sende dine mails ud. Det glæder både for dine almindelige mails, men bestemt også for dine nyhedsbreve. Er SPF’en som minimum ikke opstillet korrekt, er der en stor risiko for, at du kommer i SPAMfolderen, eller at du bliver markeret som “SPAM” i indbakken hos modtageren.

DKIM for lidt større volume
En DKIM er en nøgle, der består af 2 værdier. Den krypterede værdi og den validerende værdi. DKIM består altså af et sæt nøgler, der validerer om en given mail er sendt afsted med tilladelse, af den der ejer domænet.

Den offentlige værdi ligges på DNS serveren og den krypterede værdi ligger i headeren på nyhedsbrevet. (Man kan ikke se den). Når en mail modtages og de 2 værdier passer sammen, slipper mailen igennem og ind i indbakken hos modtageren.

Man kan sige, at en SFP record fortæller, hvem der må sende en mail på vegne af et domæne og DKIM verificerer afsenderen. Sådan lidt forenklet fortalt.

Skulle du have spørgsmål om Mailmarkering, er du velkommen til at ringe til os på 42 74 25 85

Comments

comments