Brugen af video i markedsføring er et hit og det er en voksende trend

Videoen er kommet for blive, det er der ingen tvivl om og den er blevet hvermandseje. Det er der heller ikke nogen tvivl om.

Forskel på sociale medier og dit website
Der er forskel på, hvordan du kan kommunikere, når det er på sociale medier og på dit website. Der er ofte en god mulighed for at fortælle en god historie på sociale medier og på dit website skal dine videoer underbygger dit budskab og evt. fungere som præsentationer af dine ydelser og produkter.

Du kan naturligvis bruge en video på begge medier, men det kan være en fordel at producere dine film til de enkelte medier.

Youtube vs. Vimeo
Youtube er det medie der har den næststørste antal søgninger på nettet, lige efter Google, som ligger nummer 1. Derfor skal du bruge Youtube, det er ganske enkelt et must. En tilstedeværelse der kan vise sig at være guld værd.

Vimeo giver dig en række fordele til at styre dine film, som du ikke finder på Youtube. Der er flere muligheder og vi anbefaler gerne at man tager en “Pro” version af deres betalingspakker. Der har du en række af muligheder, der virkelig betyder noget, når det kommer til at kunne håndtere, hvad der skal vises efter din film er kørt. Links til et givent sted på dit website. Hvilken video der skal vises efterfølgende eller blot en tekst med en opfordring til en handling.

Vi hjælper dig gerne videre med din video og vi kan hjælpe dig med at producere dine film også.
Se mere om hvad vi har lavet her.

Du er velkommen til at ringe på 42 74 25 85, hvis du vil vide mere.


Følg Blaesbjerg.com på Youtube

Følg Blaesbjerg.com på Vimeo

Vil du have flere tips, så tilmeld dig herunder

Få Blaesbjerg.com til Kaffe på din mail.

* skal udfyldes


Comments

comments