Ryd op i dine modtagere og få større effekt af dine kampagner

Det er afgørende, at du ikke sender til modtagere, der ikke åbner dine mails. Rydder du op, kommer du bedre frem til dem, der gerne vil have dine nyhedsbreve.


Ryd op; det er et Win Win Win

Win back
En del af det at rydde op i din modtagere er, at du laver en win back som en del af processen. Det du skal gøre er, at du skal fjerne dem, der ikke har åbnet et nyhedsbrev de sidste 6 måneder. Du kan med fordel gøre det, at du sender segmentet en mail med fx 15% i rabat, gratis fragt eller lignende. Gør emne linjen meget fangende, så du får lokket så mange som muligt til at åbne mailen. Dem der åbner, er dermed “nulstillet”.

Dem der ikke åbner, skal du fjerne!

Du sparer penge hos din udbyder
Det er ofte den volume, som du sender ud til, du betaler for hos din udbyder, som stiller din tjeneste til udsendelse af nyhedsbreve til rådighed. Der er ingen grund til at sende til nogen, der ikke åbner, så spar pengene her.

Få bedre åbningsrater og bedre rating
Når du sender til gode modtagere, vil du opleve, at du lettere kommer til den prioriterede indboks hos dine modtagere. Gmail, Hotmail og hvad de ellers hedder, ser alle sammen bl.a. på hvor engagerede dine modtagere er – jo flere der reagerer på dine mails, jo bedre rating. Det betyder, at du langt bedre kommer igennem og ikke ender i en SPAMfolder.


Følg Blaesbjerg.com på Youtube

Følg Blaesbjerg.com på Vimeo

Vil du have flere tips, så tilmeld dig herunder

* skal udfyldesSe flere videoblogs – klik her

Comments

comments