Det er tydeligt at det er mailmarkerting du skal sende tilbud igennem

Det er ikke nogen overraskelse at mailmarkering er det fortrukne kanal til kommercielle budskaber, men det at det FaceBook bliver slået med så meget er overrraskende!


MarketingSherpa sætter næsten FaceBook skatmat
Det er med mere end en mulelængde at mailmarketing er det fortrukne medie til at at modtaget kommerciellebudskaber igennem. Mail slår FaceBook med 72% vs. 17% som det medier brugerne fortrækker til at indholde kommercielle budskaber. Det bør kunne ses i din marketingplan, det er afgørende at der kommer styr på strategisen i forholde til disse tal.

Facebook til dialog og underholding
Facebook er et medie hvor brugeren vil underholdes, det er er ingen tvivl om, så det er ikke her du skal lave dine tilbud med 3 for éns pris. Du kan gøre ind i mellem, men ser man på tallet, skal det kun være hver femte opslag du laver. Det er også en god balance. Det er til den vist grad også for at få gode tilbud, dine kunder har liket dig på Facebook.

Mailmarkering er vejen frem
Det er mailmarkerting du skal bruge for at få dine budskaber om et godt tilbud ud til dine brugere. Det er klart når du ser på tallene. Det er entydigt at det er vejen frem. Men husk også her at give brugerne noget indhold der er andet end tilbud. Dine kunder forventer at der lidt i “posen” til dem, særligt hvis du sælger produkter om mode, personlige pleje og ligende. Et andet faktum er at du skal have ca. 1/3 tekst i dine mails, for ikke at komme til at ligne SPAM for div SPAM filtre.

Hvis du vil se mere på tallene så se rapporten her
Præsentationen finder du her

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål på tlf 42 74 25 85


Følg Blaesbjerg.com på Youtube

Følg Blaesbjerg.com på Vimeo

Vil du have flere tips, så tilmeld dig herunder

Få Blaesbjerg.com til Kaffe på din mail.

* skal udfyldesSe flere videoblogs – klik her

Comments

comments