Linkbuilding er ikke så svært – Her er et par tips

Linkbuilding har to formål:

1 . At få flere indgående links til dit site eller shop og dermed få en bedre pageranking og komme op i søgeresultaterne på Google.
2. Få skabt mere trafik til din side igennem disse links.

Blaesbjerg.com til kaffe – Linkbuilding from Blaesbjerg.com on Vimeo.

Spørg i dit netværk først
Du kender sikkert nogen, der har en blog eller en hjemmeside. Spørg dem først om de vil lave et link til dit site. Men du skal ikke gå efter hvad som helst her. Det er klart det bedste, at du får et link fra en side, hvor indholdet passer med det, som du har på din shop eller dit site – jo bedre match, jo bedre bliver resultatet.

Og lad være med at falde for fristelsen, der lover dig at få 20 links fra ét domæne. Det hjælper dig ikke! Det er bedre med et link fra 20 forskellige sider (Her tænker vi på URL’s eller domæner om du vil).

Find en blog og spørg vedkommende
Har du en webshop, vil det være meget nærliggende at finde en blog eller to om ugen, hvor du kan komme til at ligge med dine links. Der er mange bloggerer ude på nettet, så det er til at finde en, der vil skrive et indlæg om netop dine produkter eller din webshop. Det kan godt være, at bloggeren vil have noget for det, hvilket også er fair nok. Man kan evt. prøve sig frem ved blot at give bloggeren produktet, som man ønsker en blog om. Det er dog ikke alle, der ønsker dette, så må man finde en pris som bloggeren og du finder rimelig.

SEO – Find vores holistiske tilgang til SEO her


Følg Blaesbjerg.com på Youtube

Følg Blaesbjerg.com på Vimeo

Vil du have flere tips, så tilmeld dig herunder

* skal udfyldesSe flere videoblogs – klik her

Comments

comments