Vision – Hvordan kommer du i gang med få den skrevet og hvad skal den indeholde?

Det at få sin vision (ideen med ens virksomhed) ned på papir, kan være en svær øvelse. Her kommer vi med vores bud på, hvordan du kan starte processen op og komme lidt mere sikkert i mål med din vision.


Intern og ekstren
Det er vigtigt, at medarbejderne og kunderne kan genfinde sig selv i din vision. Din vision er ledestjernen for din gøren og laden i din virksomhed.

Her er Blaesbjerg.com’s vision og mission anno oktober, 2016.

Vision

Blaesbjerg.com skal være den mindre og mellemstore virksomheds foretrukne partner, når det kommer til at udvikle og optimere e-commerce og online tilstedeværelse. Gennem en åben og eksplorativ tilgang til omverden vil medarbejderen hos Blaesbjerg.com til stadighed blive opfordret til et søge nye, innovative og praktiske løsninger for vores kunder.

Mission

“Gennem strategisk rådgivning, taktiske og operationelle indsatser vil Blaesbjerg.com sikre succes hos kunderne gennem en stadig fokus på bundlinje og målbare resultater. Medarbejderne vil blive udfordret gennem de daglige opgaver og blive opfordret til indlæring af nye kompetencer både gennem intern som eksterne kurser.”

Vil du gerne have hjælp til at udforme din vision, er du velkommen til at kontakte os på +45 42 74 25 85.
Se også vores business development service her


Følg Blaesbjerg.com på Youtube

Følg Blaesbjerg.com på Vimeo

Vil du have flere tips, så tilmeld dig herunder

* skal udfyldes


Se flere videoblogs – klik her

Comments

comments