Husk din ALT-tag når du ligger dine billeder på din webshop eller website

Det er rystende mange der overser det at billederne er en vigtig del af din SEO, og det er tiden at slå et slag for ALT-tag.

ALT-tag er vigtig, men husk billedet skal se godt ud
Man kommer meget langt med en iPhone nu om dage, når blot du får dine billeder lagt fri. Vi til gerne anbefale en service i denne sammenhæng, en service vi har brugt igennem lang tid, hvorfor det er passende at give dem nogle roser for deres service. Det er Pixelz.com. Det er let at uploade sine billeder og de er i 95% af gangene du bestiller klar inden for 24 timer, og nogle gang hurtigere. Prisen er bestemt til at være med på, og servicen er i top.

Dit ALT-tag, handler ikke kun om en lille tekst når man køre musen over billedet
alt tag blaesbjerg.comDet er to ting vi altid anbefaler dig at gøre, når det kommer til at sikre at dine billeder har den optimale SEO effekt. Du skal ALTID give dine billeder et ALT-tag, det et SUPER vigtig. ALT-tagget fortæller søgemaskinerne hvad billedet er og er med til at underbygge din side. Du skal som tommelfingerregel altid have mindst ét billede på dine primære landginpages. ALT-tagget skal naturligvis altid indeholde det eller de søge ord som den pågældende sider er optimeret efter.

Den anden ting vi anbefaler er at navngive billed-filen så den kommer til at hedde det sammen som ALT-tagget.

En god sidegevinst
Du kan være så heldig at dine billeder bliver indekseret af Google, og når men så søger efter den pågældende service eller produkt i Google, så kommer netop dine billeder frem.

Eksemple:
alt-tag er vigtig blaesbjerg.comSøgning “bambus strømper”
Vi køre optimering på termen “Bambus strømper” for SokkePosten.dk. Som det kan ses her til venstre er blandet de første 21 resultater, 8 placeringer for SokkePosten.dk

Vil du gerne vide mere hvad vi kan gøre for dig i forbindelse med SEO er du velkommen til at kontakt os på 42 74 25 85, eller du kan se mere her

Comments

comments