UX handler også om at få respons fra kunderne …

Brug dine bedste kunders glæde til at skabe blogs. Blogs som der kommer til at give dig SEO værdi, og som du kan få stor glæde af …


Anmeldelser fra dine kunder er vigtige, men blogs er bedre …
Der er ingen tvivl om at handler om at få gode anmeldelser på trustpilot, eller på dit eget webssite på de enkelte produkter. Det er en ting som der er mange der overser som en mulighed: Få et længere statment fra dine kunder, få dem til at skive en blog til dig.

Det er ikke svære end at spørge dem, og nogle vil takke ja andre nej.

Super indhold
Det er super indhold at få kunderne til at skrive noget om den service du yder, det produkt du sælger eller hele oplevelsen om at handle hos dig. Det vil give dig et rigtig godt indblik i hvordan dine kunder opfatter at handle med dig, og det vil give dig noget rigtig godt indhold til dit site og som du kan ligge på din blog. Det vil forbedre din SEO på dit site generelt.

Dertil kommer at kundehistorier er noget af det bedste, når det kommer til at trække flere kunder ind i forretningen. Det er en vinder, og det er blot om at komme i gang. Lav en rutine der sikre at du følger op på dine bedste kunder én gang om måneden, og høre dem om de vil skriver en lille historie om den service, produkt eller ydelse de har købet hos dig.

SEO – Find vores holistiske tilgang til SEO her


Følg Blaesbjerg.com på Youtube

Følg Blaesbjerg.com på Vimeo

Vil du have flere tips, så tilmeld dig herunder

* skal udfyldes


Se flere videoblogs – klik her

Comments

comments