Der er to muligheder – direkte i kurven eller blive på produkt-siden

Det er et interessant spørgsmål og det handler om, hvor komplekst dit produkt er og om dine kunder køber mere end et produkt. Dertil kommer om din webshop kan håndtere “relaterede produkter”.

Direkte i kurven
Er du i tvivl så send dine kunder direkte i kurven, når de tilføjer et produkt til kurven. Sagen er mere end et spørgsmål om smag. Det handler om, hvorvidt du ønsker at få et stærkt “Call to action”, når dine besøgende er på din webshop. Har du et produkt, som ikke kan opfattes som komplekst, et produkt eller produkter som giver anledning til en relativ enkelt købsproces, så send dine kunder direkte i kurven, når de har klikket på “Tilføj til kurv”.

Har du en mulighed for at arbejde med visning af relaterede produkter, som der kan vises i kurven, er det klart en fordel at sende kunderne direkte i kurven. Her vil de kunne se, hvad de nu har købt for, inden de skal gå til kassen i din webshop, men de kan også se andre produkter, som du kan formode, de ønsker at købe, når de har købt det, de har kommet i kurven.

Lad dem blive på produktsiden
Har du med produkter at gøre som giver anledning til at dine kunder surfer rundt i shoppen og kommer en del forskellige produkter i kurven, vil vi anbefale at du ikke sender dem direkte i kurven, ved mindre du kan vise relaterede produkter for kunden i kurven.

Ny webshop? – Se mere her


Følg Blaesbjerg.com på Youtube

Følg Blaesbjerg.com på Vimeo

Vil du have flere tips, så tilmeld dig herunder

* skal udfyldesSe flere videoblogs – klik her

Comments

comments