Er du klar til Black Friday og Cyber Monday?

Det er på høje tid, hvis du ikke allerede er klar med de varer, du skal bruge til de to dage, hvor efterhånden hele verden går i en indkøbsekstase.Du kan nå det endnu
Det er ikke for sent at komme i gang, der er lige lidt over en måned til, at det går løs. Så jeg vil da tro, at du stadig kan nå at komme i mål de varer, du skal bruge til Black Friday og Cyber Monday.

Vi tror, at der kommer en Cyber Monday i Danmark i år
Black Friday er kendt som den dag, hvor man i detailhandlen kan komme rigtig godt i gang med sin julehandel. Dagen hvor folk ganske enkelt shopper amok. I år bliver næppe en undtagelse for dette. På det amerikanske marked, hvor alt dette startede, har internethandlende opfundet en “Cyber Monday”.

Cyber Monday, tror vi hos Blaesbjerg.com, kommer til at fylde mere i markedet i år end sidste år og dermed skal du som nethandelende være klar til at give den gas mandagen efter Black Friday. Der er penge og omsætning at hente og vi har en klar fornemmelse af, at flere store aktører i år vil arbejde mere intensivt med Cyber Monday.

Der er alt muligt grund til at gøre dig klar og gerne med et par tilbud eller tre til mandagen, hvor du kan skyde den af med nyhedsbreve og ikke mindst på de social medier.

God jagt !

Rådgivning – ring gerne til os på 42 74 25 85 – eller se mere her

Comments

comments