Eksport til Tyskland

Vil du gerne i gang med eksport til Tyskland, er det et godt sted at starte med at se dette interview med Robert Perz. Robert har boet i Tyskland i 10 år og ved meget om landet og de muligheder der findes, og hvad man skal være opmærksom på når man starter ud.


Tyskland er et fragmenteret markedet
Ser vi på det tyske markedet, og de muligheder der er, også for små og mellemstore virksomheder skal man særligt være opmærksom på at Tyskland ikke “bare” er Tyskland. Det er et markedet der består af mange delmarkeder, og de enkelte “länder” er som stater i et land der her en lang historie der bunder i fyrstendømmer og egne stater. Det er vigtig at du starter ud det rigtige sted i landet, og det er væsenligt at du gør dit hjemmearbejde grundigt inden du starter ud.

Tysk er ikke et must i landet, men det er en rigtig god ide
“Tyskere vil gerne tale tysk”, det er det man tit høre, og det er også rigtig. Men det er branche afhængigt om det er et abolut must.

God ide med tysk materiale og et MUST med et website på tysk
Når det er sagt, at tysk ikke altid er et must – Så ladet være sagt at det er MUST med et website på tysk. Det handler om tilliden til din ydelse og det handler om at kunderne i Tyskland skal kunne læse og forstå med sikkerhed for at kunne få så høj en tillid til din virksomhed som muligt. Det vil højne dine muligheder med et website på tysk som der kan henvises til.

Hvis du gerne vil vide mere om forretningsudvikling er du velkommen til at kontakte os på 42 74 25 85. Eller se mere her


Følg Blaesbjerg.com på Youtube

Følg Blaesbjerg.com på Vimeo

Vil du have flere tips, så tilmeld dig herunder

Få Blaesbjerg.com til Kaffe på din mail.

* skal udfyldesSe flere videoblogs – klik her

Comments

comments