Mailmarketing er i den grad en mobilkommunikationsplatform

Det er ikke nogen hemmelighed, at mobile enheder har overtaget en stor del af trafikken online og det er tid til, at du skifter strategi for din mailmarketing. Det ER en mobilplatform.


Du kan nå kunderne på deres mobiltelefon
Tallene taler deres eget sprog. Mere end halvdelen af alle emails åbnes nu først på mobilen. Det betyder meget for den måde, du skal tænke mailmarketing på. Det hander om, at du tænker dit indhold igennem, så det ser godt ud på en mobiltelefon. Det er ganske enkelt afgørende! Du skal dermed også overveje, hvad det er for billeder, du bruger og hvordan de tager sig ud på en mobil.

Personificering er afgørende
En af hemmelighederne bag en succesfuld mailmarketingstrategi er at gøre dine mails personlige. Det er bevist, at det giver dig en bedre åbningsrate og ikke mindst, at det giver dig en mulighed for at opnå en bedre CTR (antallet der klikker) og dermed flere konverteringer. Der er mange niveauer at arbejde på, når det kommer til at gøre din mailmarketing mere effektiv.

Flet navn ind i dine mails
Det er flere muligheder for at gøre dette. Du kan med fordel flette fornavnet ind i preheaderen. Der er mange mailsystemer, der tillader dette i dag.

Adfærdsbestemt indhold
Det er en af de mere avancerede øvelser, men du kan starte med at lave segmenter, hvor du deler op på køn. Der er også en mulighed for at se, hvad dine kunder tidligere har købt i din webshop, hvis du har sådan en og sende dem tilsvarende produkter, som du tænker har relevans.

Gør du det mere avanceret, findes der software på markedet der kan afdække adfærd på din webshop i forhold til de enkelte brugere og som efterfølgende kan sende det relevante tilbud ud.

Hvis du vil vide mere om Mailmarketing – Så kontakt os gerne på 42 74 25 85, ellers du kan finde mere inspiration her.


Følg Blaesbjerg.com på Youtube

Følg Blaesbjerg.com på Vimeo

Vil du have flere tips, så tilmeld dig herunder

Få Blaesbjerg.com til Kaffe på din mail.

* skal udfyldesSe flere videoblogs – klik her

Comments

comments