Mailmarketing kan og skal planlægges

Der skal ikke være tilfældigheder når det kommer til din mailmarkerting, det er ganske enkelt den kanal hvor igennem du rammer dine bedste kunder og de bedste leads. Derfor skal du have en plan for hvad du gør og hvornår. Særlig over den næste tid, hvor vi kommer ind i juleracet.Hvor skal du sende din mail ud?
Det er der faktisk kun én der ved – OG det er dig. Ja, det er nok sådan du tænker at der nogle har en masse erfaring med udsendelse. Det er der også, vi har på Blaesbjerg.com mere end 16 års erfaring med mailmarketing i alle former. Men det er ikke ensbetydende med at vi ved mere om dine kunder end dig selv. Sagen er der er nogle klassiske ting du kan gå ud fra.

Send ikke ud lørdag aften, … Handler du med noget kvinder elsker, send noget ud når der champions league i TV etc. Men de øvrige mails, dem skal du finde frem til gennem test, test og test. Når du har prøvet dig frem længe nok vil du komme frem til de dage på ugen og tidspunkt på måneden der er bedst for dig.

Få nu lagt en plan
Der er events du kender til, og som du ved du kan udnytte. Så planlæg der ud af sagen så du er sikker på at du er klar til sende en mail ud til dine brugere når det er hjemme. Fx. Danmark skal spille håndbold finale. Så have en “VI VANDT” mail klar med et “VI FEJRE DRENGENE MED ET SUPER TILBUD” budskab. Eller hvad du ellers kan finde på.

Lav din plan for november og december allerede i dag! – Så er du klar når det går løs lige om lidt med julehandlen!

Ring gerne til os for få en snak om din mailmarkerting og planlægning. Ring på 42 74 25 85. Du er velkommen.

Se mere om Mailmarkerting her


Følg Blaesbjerg.com på Youtube

Følg Blaesbjerg.com på Vimeo

Vil du have flere tips, så tilmeld dig herunder

* skal udfyldesSe flere videoblogs – klik her

Comments

comments