Hvis du vil have succes skal du acceptere nederlaget

Der er ikke noget mystik i det, det handler blot om at give sig selv lov til at vinde og acceptere nederlaget der kan og ganske sikkert ind i mellem kommer.

Blaesbjerg.com til Kaffen – Lav en Wozniacki from Blaesbjerg.com on Vimeo.

Det er ikke nogen videnskab
succes kræver at du giver dig selv lovVi har alle en comfort zone, eller et niveau hvor vi kan acceptere tingens tilstand.
Ser på på vores to tændstikmænd her til venstre kan du se at den ene er glad og den anden er sur. Ser du nærmere efter ser du også at det er tydelig at det glade tændstikmand har mere plads…. Det har han fordi han har givet sig selv pladsen.

Giv dig selv plads
Hvis du bliver drevet af angst, bliver dit acceptable præsentationsspænd mindre og mindre. Du bliver klemt og krampagtigt i dine handlinger. Du bliver mere bange for at mindste det du har, og kan ikke se at du på nogen måde kan nå mere. Det er en ond cirkel der gøre at du havner i den lille kasse sammen med den sure tændstikmand.

Giver du dig selv pladsen. Giver dig selv lov til at tabe, giver du også dig selv lov til at vinde. Du bliver mere fri og får lyst til at gå efter guldet. Du vil automatisk få et større præsentationsspænd og sammen med den vil du opdage at du kan vokse med opgaverne. Du er på vej mod succes. Giv dig selv lov!


Følg Blaesbjerg.com på Youtube

Følg Blaesbjerg.com på Vimeo

Vil du have flere tips, så tilmeld dig herunder

* skal udfyldesSe flere videoblogs – klik her

Comments

comments