Husker du at byde velkommen indenfor i din webshop?

Vi kender det alle sammen – den flinke og dygtige sælger i detailbutikken. De holder en fin afstand, men når du har brug for dem, så er de der med råd og vejledning – og ind i mellem også en god pris.


Husk at byde dem velkommen – mailmarketing er en god løsning
Der er i dag mange systemer, der kan håndtere den opgave, det er at sikre, at dine kunder bliver budt velkommen på en god og ordentlig måde. Her tænker jeg på mailmarketing. Det handler om at skabe et godt flow for dine kunder og at de føler sig velkommen, når de kommer ind i din webshop.

Det er i sin enkelthed ikke sværere, end du gør det til. Det handler om at sende kunderne informationer, når de har brug for dem. Der er mange muligheder, for at du kan forudsige, hvordan dine kunder bevæger sig rundt i din shop og ikke mindst se på, hvad de har købt og hvad de har klikket på i dine mails.

Du skal give dem god og brugbar information
Der er en del flows, som du kan sætte op.

Velkomst-flow kan indeholde informationer om, hvad det er for en service, du giver til dine kunder.

Aftersales-flow kan indeholde mere end “Tak for din ordre”. Du kan følge op med andre varer, som de kan bruge, eller hvis det er en forbrugsvare, at de kan købe igen, når varen er brugt. Evt. med en rabat eller andet godt i mailen.

Winback-flow kan indeholde en rabat og en opfordring til, at de skal komme igen og handle, fordi du savner dem.

Intelligent-indhold fra din shop – der er systemer, der kan tage tilbud fra din shop og sende dem til brugerne, der har set på disse uden at købe dem.

Mange muligheder – vi hjælper dig gerne
Der er mange muligheder og du er velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for hjælp til at komme videre med din mailmarketing. Vi er at fange på 42 74 25 85.

Comments

comments