Innovation, hvad vil det sige at skabe innovation og hvad skal du være opmærksom på?

Der er skrevet mangt og meget om emnet innovation, en søgning på Google rammer ind i ikke mindre end 420.000.000 resultater, så det er et emne, der er “on fire”, om jeg så må sige. Men hvad er innovation i 2016? Hvad er kravet for,, at der er tale om innovation? – Er det nok blot at male et stoleben grønt på en hvid stol og kalde det innovation, eller er det en udvikling af en selvflyvende rumraket på solenergi?


Det skal være simplet
Pas på med dine innovationer. Det er let at overbevise dine omgivelser, når du forklarer og fortæller. Men pas på! Det skal være simpelt ellers går det galt for dig. Dine innovationer skal være intuitive for din målgruppe, ellers kommer der ikke luft under din ydelse eller produkt.

Kinabogen og kuglepen
Det er ingen værktøjer som den fri innovation! Det at slå en streg på et stykke papir er ganske enkelt det bedste du kan gøre. Det sætter dig fri. Ja, jeg er Apple-freak selv og har mine noter i min telefon, det slår ikke min kinabog. Det at kunne skrive frit, tegne løs og lave kasser og gemme dem i skuffen og så tage dem frem igen er en befrielse af fantasien og det at skabet noget nyt.

Se mere her


Følg Blaesbjerg.com på Youtube

Følg Blaesbjerg.com på Vimeo

Vil du have flere tips, så tilmeld dig herunder

* skal udfyldesSe flere videoblogs – klik her

Comments

comments