Med 3 simple råd kommer du langt på Black Friday

Det er ikke for sent at komme i gang med Black Friday, du kan nå det endnu. Her finder du 3 gode råd til, hvordan du får mest muligt ud af dagen, hvor folk køber amok.


3 enkle og gode råd til at få mere ud af Black Friday

1. Lav en teaser på dine kanaler
Det vil være oplagt at lave en kampagne, hvor du bruger dine normal kanaler til at fortælle om de produkter, som du vil have super tilbud på. Det kan være med til at sikre, at forbrugerne husker dig på dagen. Der vil være en masse andre, der prøver at få folk til at komme netop til deres butik, så du skal være kreativ her.

2. Lav en kategori med tilbudene
Gør det let for forbrugerne at finde dine tilbud. Det er fint med 20% på alt i shoppen, men det kan give for meget af det gode. Hold nogle enkelte tilbud op foran dine kunder og saml dem på en side i din shop.

Brug evt. Sleeknote til at kaste en popup, der, ved hjæp af et klik, kan sende dine besøgende ind på dine tilbud. Det vil gøre det noget lettere, for den der kommer til din webshop, at finde dine tilbud. Tilbud der er klart og tydeligt kommunikeret.

3. Timetilbud
Skab en “sense of urgency” gennem det at give timetilbud. Send dem ud på mail og send dem gerne 2 eller 3 mails denne dag. Brug Facebook og boost dine opslag, så de kommer ud. Giv gerne dine tilbud mere end én time at leve i.

Kontakt os gerne, hvis du vil have en effektiv kampagne til Black Friday: 42 74 25 85


Følg Blaesbjerg.com på Youtube

Følg Blaesbjerg.com på Vimeo

Vil du have flere tips, så tilmeld dig herunder

* skal udfyldesSe flere videoblogs – klik her

Comments

comments