Vi får en god snak med Mogens Møller omkring online markedsføring, Sleeknote nutid og fremtid

I et eksklusiv interview, taler CEO Mogens Møller om hvordan Sleeknote er startet op, og hvilken retning de er på vej i.


Sleeknote er mere end en popup og email opsamling
Sleeknote er i dag ved at udvikle sig til at blive mere end blot en popup der kan indsamle emailadresser fra ens website. I interviewet taler Mogens omkring de mange muligheder der er for at optimere konvertering på sit website. Sleeknote kan bruges til at øge din konvertering i din shop, og hjælpe dine besøgende til at finde det de søger på shoppen.

Sleeknote er på vej til at blive din virtuelle salgsassistent, der giver kunderne gode råd med på vejen, på til kassen i din webshop.

Du kan lave kampagner med Sleeknote på din website
Det er enkelt at lave en popup der sikre at dine besøgende kommer til at se fx. de tilbud du vælger at køre på Black Friday. Eller du kan anvende en popup til at gøre opmærksom på at der lige nu er et givet tilbud i shoppen, som du ellers ikke havde fundet.

Tabtkurv, eller er din besøgende ved at forlade shoppen
Du kan sætte flows op der gør det muligt for dig at holde kunderne bare 5 min længere på siden. Det vil være med til at give netop det at den besøgende vælger at handle. Der er en lang rækker af muligheder her.

Test gratis i 7 dage
Afslutningsvis giver Mogens Møller nogle rigtig gode tips til hvordan du kommer i gang med Sleeknote, og fortæller om muligheden for at prøve det gratis af i 7 dage. Du finder mere om muligheden for dette her: www.sleeknote.com

Vi hjælper dig gerne igang med brugen af Sleeknote, og vi sætter det gerne op for dig så det kommer til at fungere optimalt for dig. Ring gerne på 42 74 25 85.


Følg Blaesbjerg.com på Youtube

Følg Blaesbjerg.com på Vimeo

Vil du have flere tips, så tilmeld dig herunder

* skal udfyldesSe flere videoblogs – klik her

Comments

comments