Behandler du det som en hobby forbliver den hobby - Jacob Blaesbjerg

Behandler du det som en hobby forbliver den hobby, men …

Mange siger at tiden er det største problem i deres Network Marketing forretning
Det jeg høre en del er et man ikke har tiden til at driv sin forretning, og det er ofte ikke et spørgsmål om tid. Men mere et spørgsmål om hvordan du bruger din tid når du arbejder med din Network Marketing forretning.Hemmeligheden bag ved succes i rigtig mange sammenhænge er ...
Det øjeblik at man skifter sit fokus fra en hobby til noget mere seriøst, ændre ens attitude sig tilsvarende og det vare ikke længe før man se muligheder og løsninger som man ikke så tidligere. Sådan er det i rigtig mange sammenhænge, og sådan forholder det sig også i Network Marketing.

Behandler du det som en hobby, vil det altid være en hobby. Behandler du det som en business vil det være en business.
Jacob Blaesbjerg

Der ligger mere i dette citat end øjet ser. Det handler om indstillingen. En atlet der skal køre Le Tour de France, er fokuseret på alle dele af sin træning, sin kost og ikke mindst udstyr.

En Network Marketing Pro, behøver ikke være fuld tid på sin forretning for at behandle det som en forretning. Det handler om at være klar til præsentation altid, ringe til 5 mennesker hver dag for at fortælle om produktet / service eller muligheden. Der bliver fulgt op på de kald men har fortaget sig, der bliver gjort det ting der gør at forretningen vokser.

Forskellen ligger ikke i forbrug af tid, men den måde hvor på tiden bliver brugt.

Comments

comments