Aktivitet er ikke det sammen som indtægt - Jacob Blaesbjerg

Aktivitet er ikke det sammen som indtægt – Jacob Blaesbjerg

Få et par gode råd til hvordan du vil øge ind mulighed for indtægt i din forretning.

Aktivitet er ikke det samme som indtjening. Det glæder også for Network Marketing

Det er en forretning du driver, brug tiden på aktiviteter der giver mening
Der er mange der arbejder med Network Marketing, som glemmer at det er en forretning og en stor mulighed for at tjene nogle ekstra penge de sidder med mellem hænderne. Jeg har tidligere lavet et indlæg her på siden, under overskriften "Fra hobby til virksomhed". Dette indlæg her tager disse tanker lidt længere.

Det handler om at bruge tiden rigtig
Det giver sig selv, men det er en øvelse der skal tages ind i mellem. Der er mange fælder igennem en hverdag. Network Markering starter ofte ud som et øvelse man laver ved siden af sit fuldtidsjob og med respekt for dette giver den endnu mere mening at se på hvordan man anvender sin tid.

Det skal give mening. Der er i network markering som udgangspunkt 2 aktiviteter der giver mening i forhold til at få forretningen til at vokse.

Find nye kunder og partnere

Skal man blive ved at med at finde nye kunder og partnere for at tjene penge?

Det er et spørgsmål som jeg tit får. Svaret er nej, det skal man ikke. Dog er det således at jo flere folk man får ind i sit netværk, jo mere momentum skabes der. Dertil kommer at der i nogle kompentationsplaner er et krav om at man selv skal sponsere folk ind. Læs kompentationsplanen og bli klogere på dette område.

Mit råd og er dog at du hele tiden skal have et åben hjerte for det at finde nye kunder og partnere til din forretning.

Tale med din downline
Din downline er vigtige - Brug den tid på dem som du finder du skal. Der forskel på hvem man bruger meget tid på, og hvem man vælger at bruge mindre tid på. Det er naturligt og det er ikke alle der skal behandles ens. Brug 15% af din tid her.

Din upline
Din upline er din mindst vigtige, og jo længere tid du har været i det netværk du er i, jo mindre vigtige bliver de. Det er ganske enkelt således at det hænger sammen. Det er klart at der i opstarten vil være en del møder du gerne vil have din upline med på, lyt - se - lær og gør det selv. På den længere bane vil du bruge 5% af tid her.

Comments

comments