AIDA, en god model når der skal tænkes tekster til SEO/SEM

Det handler ikke kun om at ligge øverst, når det kommer til SEO (Søgemaskine optimering), men også om dine tekster skaber trafik. Et af de mange parameter er, om hvorvidt dine søgeresultater bliver klikket på, Jo flere der klikker på dem, jo højere bliver de ratet af Google i det lang løb. Så det giver rigtig god mening at arbejde med tingene og ligge et stykke arbejde her.


AIDA modellen
Modellen AIDA er et super enkelt, men rigtig godt værktøj, at arbejde med, når det kommer til at arbejde med tekster på både din SEO, men også dine Adwords-tekster (SEM). AIDA er en forkortelse for Attention, Interest, Desire og Action og er en kommunikationsmodel.

– Attention (dansk: opmærksomhed)
Dette er den del, som fanger øjet. Dette kan være tekst eller billeder. Denne del er normalt placeret i øverste halvdel.

– Interest (dansk: interesse)
Dette er den del, som får læseren til at fastholde interessen.

Desire (dansk: ønske/begær)
– Dette er den del, som får læseren til at ønske, at han/hun havde produktet. Denne del består ofte af en masse positive ord om produkt og hvad produktet kan.

Action (dansk: handling)
– Dette er den del som får brugeren til at købe produktet. Denne del indeholder ofte billeder af produktet og information om, hvor man kan købe produktet.

(Se mere på Wiki)

SEO – Find vores holistiske tilgang til SEO her

Comments

comments