Advisory board faglige indspark - Blaesbjerg.com

Advisory board faglige indspark og sparring

Få en generalist med stor viden om online kommunikation og salg i dit advisory board

blaesbjerg.com - Advisory board
Jacob Blæsbjerg
Business Developer

Vil du gerne have gode indspark og ikke mindst kritiske spørgsmål til, hvordan du kommer videre med din forretning og virksomhed? – Så er jeg klar til at give dig denne sparring.

Advisory board-medlem der har prøvet lidt af hvert
Som selvstændig kommer man ud for udforinger og opgaver, der er af en helt anden karakter, end når man er ansat i en virksomhed. Jeg har prøvet begge dele. I 2006 solgte jeg min første store virksomhed, Bransholm og Blæsbjerg A/S – se case her og har siden været igennem en finanskrise og en fastansættelse som COO, før jeg nu er havnet på den rigtige hylde.

Sådan ser jeg min rolle i et advisory board
Der er forskel på en bestyrelse og et advisory board i min optik. Et advisory board har ikke den samme juridiske position i ledelsen af en virksomhed, men er ofte starten eller tilløbet til en bestyrelse.

Et advisory board kan sagtens bidrage til væksten i din virksomhed, men et advisory board kan være mere ”behageligt” for både deltagerne og for ejerlederen i det et advisory board netop ikke har magt og ansvar som en bestyrelse har. Det er klart, at det juridiske ansvar i en bestyrelse skal der betales for.

Det at have et “gratis” advisory board er i min optik ikke det ideelle, da det kan ende i en kaffeklub, hvor der ikke er en seriøs tilgang til opgaven.

Min rolle vil være at arbejde som dit advisory board, hvor jeg tager opgaven seriøst og forholder mig kritisk til den.

Det vil sige, at der vil være møder, hvor vi gennemgår virksomheden, herunder:

– Økonomi og budgetter
– Organisationen og evt. udfordringer med den
– Strategi, med fokus på eksekvering. (Det operationelle niveau må ikke glemmes)
– Med min naturlige interesse for online salg og marketing, vil jeg naturligvis gerne høre nærmere til dette

Prisen per møde, som gerne må tage en hel dag, inkl. forberedelse vil være DKK 1.750,-.
Dertil kommer transport jf. statens takst, aftalen gælder altid for 4 møder af gangen.

Såfremt at du gerne vil have et kritisk medlem i dit advisory board, vil jeg gerne høre fra dig. Du er velkommen til at ringe direkte til mig på +45 42 74 25 85, eller benytte muligheden for at tage et gratis møde med mig.

   Book et gratis møde – klik her