En god start på e-commerce dagen5 tips til en god start på e-commerce – med de rigtige rutiner kan du undgå en masse arbejde og få en rigtig god mavefornemmelse for, hvordan din forretning udvikler sig” citat Jacob Blæsbjerg.

5 tips til en god start på e-commerce

Det er ikke en udtømmende liste, men det det handler om er, at få en rutine der sikrer, at du hele tiden kan følge din forretningsudvikling og ikke mindst, hvordan den klarer sig i forhold til markedet generelt.

1. Start med at se på dine adwords
Det er en rigtig god ide hele tiden at holde et vågent øje med dine adwords. Ikke at du hver dag skal optimere, men det daglige klik og inkrementelle ændringer vil give dig et rigtig godt indblik og en god mavefornemmelse af, hvad der konverterer og hvad der ikke konverterer.

2. Analytics
Brug også her 10 minutter – få en fornemmelse af, hvor den organiske trafik kommer fra. Hvad konverterer? Hvilken landingpage får flest hits? Er der en ændring fra ugen før? Brug lidt tid på tallene.

3. Tjek din Facebook
Det er næsten et must at du hele tiden er vågen omkring din Facebook side. Det er et absolut must, at du i alle tilfælde en gang om dagen er klar til at besvare indlæg eller kommentarerne der måtte være kommet.

4. Tjek Google
Søg på dine mest oplagte søgeord og fraser. Der vil være en god ide at følge ord og fraser ved en søgning. Det giver både et godt overblik over dine konkurrenter og en mulighed for at se, hvordan du klarer dig i forhold til andre. HUSK dog, at dine søgninger ikke altid er de samme, som dem andre ser.

5. Tjek Google Webmaster Tools
Hvordan ligger dit site. Brug gerne 10 min under punktet “Søg i Analytics” og følg op på dine søgeord og se hvordan dine klikrater (CTR) ser ud. Hvilke ord fungerer for dig, er der områder du skal se på. Hvor mange sider har du indexeret? Er der advarsler om fejlsider? Det er en god temperaturmåler for dagens sidste punkt på start listen. Læs mere om Tools

Rigtig god fornøjelsen med de 5 tips til en god start på e-commerce

Kontakt os gerne hvis du gerne vil godt i gang med din e-commerce dag – klik her

Summary
5 tips til en god start på e-commerce
Article Name
5 tips til en god start på e-commerce
Description
5 tips til en god start på e-commerce - Med de rigtige rutiner kan du undgå en masse arbejde og få en rigtig god mavefornemmelse for hvordan din forretning udvikler sig. citat Jacob Blæsbjerg.
Author
Publisher Name
Blaesbjerg.com
Publisher Logo

Comments

comments